lørdag 21. november 2009

(Gi)GantSalg!

Billigkroken på Ikea er visst undervurdert fra min side. Jeg besøker aldri den delen av Ikea med mindre noen drar meg entusiastisk med. Og her om dagen var det akkurat det en god venninne av meg gjorde. Det var jo masse gode tilbud, og rabattert ned bare fordi emballasjen ikke fulgte med. Som med dette store speilet fra Hemnes... Akkurat hva entreen vår trengte. Rommet føles større og mer komplett. Endelig!!:)Denne uken har det vært storslagent lagersalg i Svelvik på en rekke merkevarer. Lexington og Gant var til min store glede godt representert med både klær for voksne og barn. Vesker, belter og sko var det også mye av. Men jeg var først og fremst på jakt etter "Home" kolleksjonen deres....Og jammen fikk jeg med meg et par verdifulle godbiter. Flere puter, håndklær og kjøkkenklede. En lekker pute er som et smykke til sofaen... Og jålete som jeg er, er jeg alltid på jakt etter en fin pute!
4 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Så mye fint du har funnet på salg!! Flott speil og kjempe-fin pute:) Du har et nydelig hjem!

Ha en fortsatt fin helg!

Klem Anette:)

Kathrine H sa...

Jeg må si som Anette: Du har virkelig et nydelig hjem!

Speilet passet jo perfekt - og puten var flott. :o)

Ønsker deg en riktig fin lørdag!

små og store drømmer sa...

Fint speil.
Jeg liker sorte møbler mot hvite vegger. Fine puter du fikk tak i også. Selv kjøte jeg de grå "flettede" fra Lexington. Storfornøyd :)
Fortsatt god helg til deg.
Klem

Silje C sa...

Det ble kjempefint med speilet! Og pillowheaven da, my god:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails