onsdag 25. november 2009

Er de fine??
Er det fint med 7 armet lysestake i julen? Aldri før har jeg verken hatt sansen for lysende stjerner i vinduet eller disse stakene. Ikke før i fjor...-da jeg så hvor hyggelig det var med alle lysene i nabovinduene. Det lager jo en spesiell stemning og gir deg en slags julefred når det knaser i kram snø under vinterstøvlene og kulden river i den røde nesa. Dessuten tror jeg kanskje de ville passet i 2 etasje i vår gamle sveitser.

Det er selvsagt to av den hvite som er aktuell hvis det skal bli noen stake.. Med mindre dere ikke har tips om en finere da...??:)

5 kommentarer:

Elin K ♥ sa...

Jeg har heller ikke sansen for disse stakene i vinduet. Stjerner liker jeg, og mye lys. Det hører julen til.

Anonym sa...

Vet ikke om de der er så fine, men de ser triveigere ut når de er tent. Hilsen mamsen

yesheimen sa...

Enig, jeg hadde heller ikke sanser for disse, men hadde en hvit for mange år siden, og var glad når den takket for seg. Men NÅ.....kunne jeg faktisk tenkt meg en, får se om jeg kjøper, og da blir det hvit igjen tror jeg.
Klem Ann<3

Camilla sa...

Ja, jeg tror den vil gjøre seg her også gitt. Får gå noen runder med meg selv...Og ikke minst inne på Ikea;) Finere når de er tent i riktig vindu.

Anonym sa...

Hei,

Synes de har en litt mer moderne variant bl.a. på Granit på Grünerløkka om du noen gang er der. Mener de har i hvit og svart.


:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails