mandag 30. november 2009

Jeg ønsker meg...


-først og fremst en romantisk jul fylt med varme, kjærlighet og raushet;) Men siden familien sitter å undrer seg på hva i all verden man skal gi en jente som "har alt" (jeg har ikke det...) tenkte jeg å gjøre det enkelt...

5 armet kandelaber er noe av det flotteste jeg vet om, større jo bedre!! Disse er fra Åhleens.


Denne lyslykten er også på ønskelisten! Synes den er dekorativ...-og nei, man får aldri nok lyslykter!;)


Tilda og Greengatebokser er heller ikke å forakte innpakket i gavepapir med sløyfe på:) Eller hva sier dere jenter? Får vi nok av disse sukkersøte juvelene? Røde polkadott kopper og kar fra Greengate er også bestandig øverst på den berømmelige listen.


Dette kvier jeg meg litt for å meddele at jeg ønsker meg, men mannen snikleser jo på bloggen han og;) Skjerf og gummistøvler er jo fornuftige ønsker, er det ikke??;)

Da var en bitteliten ønskeliste lagt ut;)

Hva ønsker du deg til jul?

3 kommentarer:

Crinoline sa...

Hei.Hvis jeg høyreklikker på headeren din og deretter klikker på egenskaper,ser jeg at bloggen din er 900 px bred.Jeg har utvidet min til 1190 px.Hvis du ser på mitt innlegg om bloggtips og går inn på linken til Anne på Moseplassen finner du oppskriften på utvidelse av bloggen og hvordan du får luft mellom kolonnene.Denne fulgte jeg.Har nok litt andre størrelser på kolonnene,men her er det bare å regne ut størrelse på hovedfeltet, sidefeltene og "luft" mellom.Håper dette er til hjelp.

Anonym sa...

Nå har det seg sånn at jeg har kjøpt gave til deg,men ikke noe av det som står på denne ønskelisten.
Men det jeg kan love deg er at vi skal få en varm, hyggelig og kjærlighetsfull jul.
Jeg gleder meg.
Klem fra mamma;)

ann-Helen sa...

Å, ja de boksene er super søte :)Håper du får noe av ønskene dine!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails