onsdag 11. november 2009

HENNIE INTERIØR"Hennie interiør"er en estetisk, stilsikker og inspirerende praktbok for alle som er opptatt av interiør, design og arkitektur. Boken viser interiørarkitekt Helene Hennies arbeider, hva hun er opptatt av og hennes måte å tenke interiør på. Boken er delt inn i årstider og representerer smakfulle skandinaviske interiører designet av Hennie. Her er hytter ved sjøen og på fjellet, feriehus i Spania, byleiligheter og bolighus i lekre bilder til lyst og glede.

(Hentet fra Aschehoug&co)

Denne boken vil nok helt sikkert ligge under mange juletrær i år. Til glede for oss interiørbloggere og designinteresserte;)

8 kommentarer:

Jannicke sa...

..boken er utrolig inspirerende!!
Jeg anbefaler den :o)
J.

ANETTESHUS.COM sa...

Boken er nyyydelig!!

Klem Anette:)

Therese sa...

Jeg klarte ikke vente så lenge og fikk den i posten i forrige uke, and i like it a lot :) Den blir nok som du sier et yndet gaveønske å få under juletreet i år. Er vel ikke for ingenting at "alt" av bøker og cd`er slippes før jul tenker jeg ;)

Mitt sommerland sa...

Håper den ligger under mitt tre også;)
Må bare kommentere den nye headeren din; den er nydelig!! Jeg å vil ha!;)

Anonym sa...

Den boka står faktisk øverst på ønskelista mi iår. Håper virkelig jeg får den...

Vibeke sa...

Denne står høyt oppe på ønskelisten min hvertfall :o)

Ha en fin dag Camilla!

Klem

Elin K ♥ sa...

Hei, så henne på "God morgen Norge" her forleden, hvor de viste mange bilder fra boken. Interessant å høre hvordan hun tenker. I tillegg så jeg boken i bokhandelen her om dagen, og fikk bladd litt i den. Utrolig flott bok, som helt klart er på min ønskeliste! Også så utrolig flott bilde du har fått på startsiden din!! klem

Camilla sa...

Takk takk! Mye spennende man kan gjøre i PhotoScape;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails