mandag 16. november 2009

Hvit sssssand!!

Ja, nå kan endelig nedtellingen begynne! Vår etterlengtede barselferie er like rundt hjørnet og det er nesten for godt til å være sant...

Da jeg gikk gravid med Emil bestilte jeg barselferien allerede èn uke før han skulle ut av magen. Det var jo litt rart, men likevel helt fantastisk å se det skjønne navnet hans på billetten. Tenk, en helt egen billett hadde han...Vi skulle til Kap Verde nøyaktig ett år etter han ble født. Det var absurd å avbestille turen bare noen dager etterpå og jeg følte meg så innmari dum som hadde tatt gleden på forskudd. At jeg kunne tro at livet var så perfekt...

Det er kanskje noe underlig at man velger å dra til syden i selveste Desember, men det var bare slik det måtte bli denne gangen. Vi hadde tenkt til å dra i februar og gjøre noe koselig sammen som familie i den tyngste måneden i året, men siden min arb.giver har strenge regler vedr. overføring av ferieuker lot det seg ikke gjennomføre.


Selv om det var litt leit, gleder vi oss likevel utrolig masse. Jeg gleder meg til å se Lycke fryde seg i barnebassenget, at hun skal få ha rompa litt bar og kanskje hun til og med skal få smake litt is for aller første gang?! Jeg gleder meg til å la kroppen få spabehandling og få servert maten i fjorten dager...-til å sitte på terrassen med kjæresten min og et glass kald rosè, mens vi nyter utsikten, stillheten og varmen! Og jeg gleder meg til å kjenne på at livet kan være perfekt!Det blir ikke Kap Verde denne gangen, men Grand Canaria. Og her er bilde fra hotellet vi skal boltre oss på!:)


7 kommentarer:

Violetta sa...

Ååå, det blir sikkert deilig for dere. Så godt å ha en slik mulighet da. Riktig god reise, og nyt ferien når dagene kommer! :)

Silje C sa...

Aaaaah.. sukk og aaaaah.. og litt mer sukk! M.I.S.U.N.N.E.L.I.G!

(Men jeg unner dere ferien, altså:-)

Unknown sa...

Ååh, så godt for dere!!
Ha en riktig god tur:)

Elin K ♥ sa...

Dette ser jo helt fantastisk ut! En smule misunnelig nå må jeg innrømme, men kan ikke klage, har definitivt hatt mine timer i solen og med sand mellom tærne i høst! Får man egentlig nok sol? Nok sand får man, det lover jeg, bare vent til hun blir litt større og fyker rundt!

Vibeke sa...

Det så helt fantastisk ut!!
Vi har tenkt oss på barselferie i februar/mars. Du får legge ut referat når dere kommer hjem, så kanskje vi blir fristet til å reise til samme sted.

Kos dere masse masse!!!

Klem

Camilla sa...

Rapport skal bli, Vibeke!:)

Mona sa...

De bli så bra te dåkker Camilla! Dåkker fortjene å kom bort litt å nyte familielivet :) Glæde mæ te å sje bilda. Rikti god tur å nyyyyyt livet!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails