søndag 3. januar 2010

Julens siste smykke...-må jo være sviblene. De er så vakre og skulle gjerne hatt dem hele året. De gir meg en følelse av at det snart er vår. Jeg vet ikke helt hvordan det henger sammen, for ute er det så kaldt så kaldt og snøen ligger kram og bestemt på bakken. Den har ingen planer om å smelte med det første... Inne sprengfyres det for å holde en så noenlunde jevn og god temperatur som mulig. Også kalenderen minner meg på at det fortsatt er mange dager igjen til vår og varmere dager.

Men i dag ble altså julen så smått ryddet bort.. Og når julen pakkes tilbake i eskene sine og gulvene lukter friskt av sommer får jeg lyst til å legge på florlette duker og pynte med friske blomster. Jeg har ikke lagt på sommerdukene riktig ennå.-ingen hast. Men likevel er det en lettere stemning i huset når pastellfargene får komme tilbake til synet.Her er vel også en av hovedgrunnene til at jeg kjente et snev av sommer bruse i blodet. Greengates nydelige skåler, duftelys, servietter og håndklær. Deilige venninnegaver jeg skuer bort på hver eneste morgen og smiler til:)

Når vi først er inne på venninnegaver og andre julegaver...Må bare vise dere to hjemmestrikkede puter vi fikk av svigerinnen min. Synes de er helt nydelige!! Også var jeg jammen meg så heldig som fikk et par deilige Ilse Jacobsen støvler. De er gode og varme med solide såler... Årets vinterstøvler for min del:)6 kommentarer:

Anonym sa...

Mange flotte og vårslige bilder her.
De støvlene er jo både fine å se på og skikkelig gode å ha på.
De putene var også kjempefine.
Svibler er jo heldigvis fortsatt skjønne og litt vårlige, så de kan du jo ha videre.
Klem Marianne

Ingun sa...

Hei
Godt nyttår til deg. Flotte bilder, og de støvlene virkelig ØNSKER jeg meg;-))

Anettes drøm sa...

Ilse støvlene kommer du sikkert til å bli kjempe glad i. Jeg har hatt mine i over to år nå og angrer ikke på det innkjøpet!! Kjempe fine puter, skjønner jeg må få festet trådene på puffen jeg har strikket ;-)

Klem Anette

Anettes drøm sa...

... og godt nyttår!!

Grethe sa...

Lekre puter du fikk i gave - herlige støvler. Ønsker deg et fint bloggår :0)

Silje C sa...

Så koselig, Camilla! Gøy at gaver faller i smak:-) Og en smuuule misunnelig på de flotte putene (og støvlene,ja). Frem med strikkepinnene!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails