mandag 2. november 2009

Til Julenissen!

Den første snøen har falt over Østlandet, og jeg innser at tiden er inne for å lete frem boblejakka. På èn side er jeg veldig klar for å kle meg opp i varm og myk dun, men på en annen side byr det meg litt i mot. Sterke ord kanskje, men jeg og vinterjakken min har et noe anstrengt forhold.

To gravide-mager har boltret seg inni den i to år på rad, og da jeg nylig tok den på meg ble jeg regelrett kastet tilbake til "den gang da".  Jeg fikk den vaggende fornemmelse, skrekken for å skli på isen og den tunge følelsen lusket seg innpå meg.

Ikke at jeg MÅ ha denne deilige lille saken for å føle meg vel i vinter, men gud bedre som det hadde gjort seg på alle mulige måter. (Bortsett fra for lommeboken!) Parajumpers står aller høyest på ønskelisten. (Julenissen! -hvis du leser dette: Helst svart og i SMALL!)

Michael Kors sin modell er også lekker og absolutt et mer økonomisk fornuftig kjøp. Men det er vel ingen tvil om hvilken jakke som er tøffest! En Parajumper har man "resten av livet", mens en annen "hvilken om helst" har man bare frem til neste gang. Ikke sant??Hvis jeg noen gang skal til NY, (hvilket jeg regner med at jeg skal til neste år) vil nok Parajumpers bli med hjem i kofferten... -Så får vi bare vente å se hva vi tuller oss inn med i år:)

3 kommentarer:

Lisas hjem og skatter sa...

den lyse øverst var skikkelig lekker!!! :) tror at nissen kan sende en slik en hit også :)

så godt å se at du hadde en fin stund sammen med din Emil i går.. gripende å lese! tenker på deg :)

ha en fin kommende uke! :o)

klem/Lisa

Elin K ♥ sa...

Klart det blir NY, nå skal Norwegian begynne å fly, så om ikke julenissen hører deg...

Dessuten, klær vi har hatt når vi gikk gravide, de er det bare å legge bort. Jeg har også noen ting jeg tenkte at de kunne jeg fint bruke etterpå. Skjer ikke. Du får den gravid følelsen med en gang, og kanskje spesielt for oss - gode og dårlige minner! Få deg ny jakke! Trenger en jeg også, gjorde et dårlig kjøp i fjor!

Mitt sommerland sa...

Kjempefine jakker! Har tenkt på noe lignende selv, men det spørs om jeg skal vente til neste høst;)

Tusen takk for klem og hilsen, skulle gjerne hatt et sånt nydelig arrangement her i nærheten også:)

Klem tilbake fra meg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails