tirsdag 20. januar 2009

Deilige Slettvoll-på godt og vondt!


For ikke mange dagene siden lot jeg alle sanser få utfolde seg på Slettvoll Studio Skøyen. En fantastisk butikk med deilige utstillinger, stemningsfull bakgrunnsmusikk og hyggelig betjening. Jeg ble med ett overbevist! "Sånn" jeg vil ha det hjemme...Dette er helt meg.... Her kan jeg trives! Men etter å ha tittet på noen få prislapper her og der, fant jeg fort ut at nå gjelder det å være kreativ.


Da jeg kom hjem boltret jeg meg foran pc'n. Jeg var klar til å gjøre noen skikkelig kupp! Gikk inn på Finn.no og søkte så på "slettvoll" Se hva jeg fant...!


Flott, ikke sant? Hahaha.... Nei, noen såkalte kupp på Finn.no kunne jeg bare se langt etter. Men det var noen minutter med fantastisk underholdning:) Utrolig morsomt å se hvilken utvikling Slettvoll har hatt i løpet av bare noen får år. Hvis noen kjenner igjen bilde fra sin egen stua, må jeg få be om unnskyldning... Samtidig vil jeg nok tørre å påstå at dette trolig ikke blir lettsolgt.
Så hvordan få Slettvoll-stil uten å blakke seg?? Vel, vi får se... Jeg har noen idèer jeg skal teste ut i løpet av de neste ukene. Følg med, følg med;)

4 kommentarer:

Carpe Diem sa...

Hei.
Tusen takk for fine ord på bloggen min. Skoa eg har tatt bilete av er faktisk lillesnupp sine, eg har ei hylle i trappa der det står tre nydelege små sko på rad og rekke:O)

Ha ei flott veke:)

JK sa...

Elsker Slettvoll jeg også:) Har skrevet et innlegg om mitt besøk hos butikken her jeg bor:)
Men.. synes de priser seg litt ut på en måte... Man kan lett lage en lignende stil hjemme uten å kjøpe møbler hos dem.. Da tenker jeg på sofaene, stolene osv:)
Det gjelder bare å være kreativ egentlig:D

klem:)

Anonym sa...

Hei Camilla, så hyggelig at du setter pris på møblene og butikkene våre. Det er inspirerende.

Slettvoll produserer sine møbler i Norge og bruker i stor utstrekning Norske råvarer. Dette gir en kjempegod kvalitet og komfortable møbler du kan leve med lenge. - derfor koster møblene litt mer enn møbler som er masseprodusert og importert fra lavkostland.

Her kommer et par tips for å kunne innrede med Slettvoll litt rimeligere:
Sjekk prisen på det møbelet du ønsker deg i flere tekstiler. Prisen kan variere med ganske mange tusen kroner alt etter hvilket tekstil du velger. -uten at det går på bekostning av stil eller kvalitet.

Du kan også gjøre gode kjøp ved å følge med når butikkene selger ut møbler fra utstillingen. Det gjøres mange ganger pr år for å få plass til å vise stadig nye varianter.

Fra tid til annet selges også vareprøver og møbler fra fotoseriene. Følg med på nettsidene og i butikkene.

Lykke til med jakten på det perfekte Slettvoll-møbelet.

Mvh
Liv Norun Moe hos Slettvoll Møbler

Camilla sa...

@Liv Norun. Tusen takk for nyttig og informativ kommentar! Veldig veldig bra!! Slettvoll har fått til noe helt særegent synes jeg. Det oser av kvalitet og stil. Og selv om alle sofaputene mine nesten koster like mye som selve sofaen (fra Bolia)er det de som gjør hele møbelet. Det løfter hele stuen! Tusen takk!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails