torsdag 22. januar 2009

Køben-mitt deilige Køben!!

Endelig er vi på den lyse siden av året. Tross for de siste dagers snøfall kan jeg skimte våren lure i buskene. Fuglene kvitrer annerledes på denne tiden... Ja, man kan faktisk høre at de er like glade som meg for at det snart er vår. De synger i dur... Eller var det moll?? Uansett, -hva er vel ikke mer "riktig" enn en storbyferie som pangstart på en deilig sommer?

Jeg elsker Danmark! De aller fleste byer i Danmark har en spesiell sjarm og atmosfære...Så lenge de har en tykk dame bak disken som sier fjærs, dæsj og et halvt tress når du skal ha din moornmad, er det ett fett om man er i Hirtshals eller Hjørring. Men den gamle hovedstaden vår topper listen lett.











I juni vil jeg pakke mann og baby ned i vesken og reise av sted. Og her i Nyhavn skal vi trille vogn, spise deilig dansk lunch og kanskje ta en liten båttur ut til Den Lille Havfrue. Uansett hvor slapp jeg er i fisken etter verdens lengste svangerskap, ja faktisk hele 18 mnd (!!) skal jeg unne meg litt PRADA, en dose med Louis Vuitton, GANT og Mulberry. Samt en "dash" Chanel og Karen Millen... Eller vi får se. Mye fint på ZARA også....???


En ting er sikkert! Denne skal jeg ha!!!;)

3 kommentarer:

Lilla sa...

Hei, det hørtes ut som en kjempe god plan!

Ha en fin kveld :)

Liv Elin sa...

åh- den turen høres herlig ut....har også drømmer om å reise til Danmark jeg også !

Ha en fin torsdagskveld ! :)

C.G.T sa...

ToooooooPPPPPPPP!!!
Dette høres nydelig ut!
Og du kommer sikkert til å være i knallform!
Ååååå-deilig....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails