onsdag 28. januar 2009

Litt Slettvoll er det jo der da;)

Okey, jeg skal ikke påstå at dette ser ut som noe utklipp fra Slettvoll sine egne utstillinger, men så er jo ikke hjemmet mitt på utstilling heller da... Og ikke skal det se ut som det heller.
Men inspirert av stilen er jeg.

Her blir det tid til hvile og kos med både en god kopp kaffe og nok et interiørmagasin...

Pelsputene er fra Slettvoll, skinn er fra IKEA og rottingbordet er fra Italian House.Sort Aaltovase med hvite tulipaner. Jeg elsker denne nyeste utgaven...Et ekte mesterverk fra en et stort design-ikon.
Vasen i sølv nederst til høyre er faktisk kjøpt på den vel omtalte butikk-kjeden. Gleder meg til å få langstilkede roser fra kjæresten.
I utgangspunktet var det meningen at en liten tre-kiste skulle fungere som bord... Men den står ennå umalt i garasjen. Siden jeg både er gravid og har bekkenløsning så det griner etter om dagen, ble dette løsningen frem til sommeren. Og hva sier dere? Rotting gjør underverker for stilkopien min synes nå jeg!
Det siste som gjenstår er den siste liftgardinen. Dessverre er den èn cm for bred og må sages litt samt syes inn. Tiltaksarbeid!!

5 kommentarer:

Villa Creme sa...

Liker stilen din kjempegodt, tror vi har litt samme smak:) Det hvite gamle bordet du har i gangen din har jeg maken til nede i kjelleren. Vi holder på med flytting og oppussingen av det nye huset, gleder meg til å ta det fram igjen!

Stjernebarna sa...

så koslig du har det:-) har en utfordring til deg på bloggen min:-)

Ha en fin kveld

*Randi*

Bakketun sa...

Gud, så lekkert det ble!!! Kunne godt ha sittet der, med en kopp kakao under et pledd å sett ut dagen lang :)
Håper bekkenløsninga blir bedre etterhvert.

klem

Anonym sa...

Du har det utrolig koselig i huset ditt! Gøy å se bildene dine. Samtidig synes jeg det er fint å lese historiene dine, du er god til å sette ord på vanskelige ting her på bloggen din. Hilsen fra Ila

Camilla sa...

Takk for det, jenter.

@Bakketun: Ja, den BL håper jeg roer seg.. Litt er greit, men dette hadde vært godt å slippe:) Hehe...

@Ila: Så hyggelig at du synes det. Tusen takk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails