torsdag 15. januar 2009

Kjøkkendrømmen...-snart er realitet?
For litt over ett år siden fryktet vi for å ha kjøpt "katta i sekken" Huset som tilsynelatende var modernisert fremstod som perfekt for oss både på visning og i tilstandsrapporten. Det var kun litt maling og oppussing av kjøkkenet som skulle til for at huset ble helt perfekt! Men etter innflytting dukket det opp ting og tang vi som kjøpere umulig kunne forutse. En rekke skjulte feil og mangler skulle vise seg å prege vårt "spennende" husprosjekt fremover.


Så var kampen i gang med forsikringselskapet! Det er, som mange sårt har fått erfare en veldig tung vei å gå... Men etter lang kamp og god advokathjelp kan vi begynne å se lys i enden av tunnelen.

Pengene må jo gå til å rette opp de feil og mangler vi har klaget på, men det er så godt å vite at vi i allefall ikke må låne/bruke sparepengene på å pusse opp kjøkkenet.

Skulle ønske dette var før/etter-bilder. Men det er det forløpig ikke:)

Her er min kjøkkenhverdag. Jeg må nesten innrømme at bildet faktisk lyver! Det er verre enn dette... Fliser på kjøkkenbenken er alt annet enn praktisk!

5 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Uff ja, fliser er noe tull! Jeg har solgt kjøkken i 8 år, én kunde har valgt det og det ble på egen risiko. ;P

Lykke til videre med kjøkken!! (Og lille i magen)

Bea sa...

Uff, så leit..

Håper dere snart får drømmekjøkkenet. :o)

ligger noe å venter på deg på bloggen min;o)


Klem fra Bea

Merethe sa...

hei, kjære deg! Det var det andre sterke innlegget jeg har lest i dag, om det å miste en liten engel..Jeg håper at markeringen blir akurat som dere ønsker og tenker..Det er helt ufattelig vondt bare jeg tenker på å skulle miste en liten en...Jeg er sikker på at det er fullt av ballonger der han er nå!

Så vil jeg si at du har en nydelig blogg- en av mine favoritter skal du vite! :) Og du, jeg levde med et bittelite grått og sort stålkjøkken i noen år..Jeg tør å påstå at ditt ser iallefall koseligere ut:)

Klem til deg!ngasi

Liv Elin sa...

Så trasig at oppussingsjobben ble større enn forventet - men godt dere tilslutt fikk det dere hadde krav på for å utbedre feilene.....

Det Kvanum kjøkkenet er et av mine kjøkkendrømmer også .....gleder meg til å følge med videre !:)

Håper torsdagskvelden har vært fin!
klem fra L i Husrom & Hjerterom

Bea sa...

Hei igjen. I min iver på å gi deg en utmerkelse/award. Leste jeg ikke helt hva som sto på den. Jeg håper virkelig du ikke tok det ille opp. Du har en av di vakreste bloggene jeg har vært inn på. Det er noe med bloggen din som har rørt noe i hjertet mitt. :o)
Og husk at du alltid vil være en flott mamma både for lille Emil og prinsessa i magen.
Hvis du vil kan du spare awardsen til i april. :o)

Klem fra Bea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails