fredag 16. januar 2009

Hvorfor blogg? (Award)

Tusen takk for en flott award, Beas Verden! (I april får vi endelig være praktiserende foreldre, men som du sier-i hjertet er vi allerede mamma og pappa!)

Jeg har lyst til å sende den videre til Linns Lykke som akkurat har blitt tvillingmamma. GRATULERER!!
Det er så hyggelig å oppdage at man stadig møter på nye leser med sin egen blogg, og ikke minst får en følelse av at man kanskje "treffer" med noe av det man ønsker å skrive om. Denne bloggen startet jeg egentlig litt på måfå og muligens bare som tidsfordriv. Det gikk ikke så lang tid før jeg skjønte at blogging var så mye mer.


For meg er bloggen "mitt rom" som jeg kan fylle med akkurat det jeg vil. "Rommet" har et vindu. Jeg ser ut til andres tanker, idèer og meninger-andres spennende blogger som gir meg inspirasjon. Samtidig vet jeg at hvem som helst kan se inn til meg.


På en måte er det jo litt skummelt at "alle", både kjente og ukjente kan følge med på hva jeg bedriver dagene med. Men samtidig tror jeg at hvis man er flink til å vurdere hva man vil at skal bli publisert, og innrede "rommet" med en noe hard hånd, så kan man sove godt om natten.


Først og fremst er det viktig for meg at mine nærmeste kan følge med på hvordan jeg tenker i forhold til vårt tap av et barn. Enkelte følelser er det lettere å sette lydløse ord på...Jeg vet at det for mange er godt å se hvordan vi faktisk har det, både på en deilig solskinnsdag og en skikkelig gråværsdag.


Samtidig er kommentarer fra alle dere "ukjente" uvurdelige. De varmer mer jeg jeg noensinne kunne forestille meg. Jeg synes det er flott at man kan dele noe så sårt og vanskelig med "hvem som helst" Jeg tror at det å få litt innsikt i en slik type sorg, kan hjelpe dem som står utenfor til å være til best mulig støtte hvis det noen gang skulle være behov for det.


Tusen takk!

1 kommentar:

Høytrykk sa...

Jeg har ikke vært innom bloggen din før, men etter å ha lest litt nedover nå, kan jeg si at den er blant de bloggene som har gjort mest inntrykk på meg. Jeg kan bare forestille meg hvor utrolig vondt det må ha vært at Emil ikke fikk leve... Jeg synes du skriver utrolig fint og at du er flink til å sette ord på tanker og følelser. Leste at dere hvert år skal feire bursdagen til Emil. Det synes jeg er en flott ting å gjøre. På den måten vil Emil også bli en naturlig del av livet til den lille som kommer til våren.
Vet ikke hva mer jeg skal si enn at du fortjener den awarden du har fått!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails