tirsdag 6. januar 2009

A Piece Of Cake...

...- er kokeboken jeg for øyeblikket er mest glad i. Fikk den av en god venninne til jul, som åpenbart har fått med seg at jeg er bedre til å lage middag enn dessert. Og det stemmer godt det... Så lenge jeg kan huske har krydder og urter fasinert meg. Store smakfulle gryter hvor nøyaktighet og presisjon er fremmedord, har lenge vært min spesialitet. Matretter som kun blir bra ved å tørre å ta det på "gefulen"


Så nå er vel tiden inne for å bli bedre kjent med eggedosis og glasur. Selv er jeg ingen kakemons, men jeg skal ikke nekte for at jeg beundrer venninner som lager de høyeste gulrotkakene, de mykeste bakverk, samt de lekreste terter med trelags sjokoladefromasje. En mørk, en lys og en helt hvit variant... Kaker med fruktpynt man ser igjennom et tynt lag av gele på toppen. Attpå til har de en liten baby hengende i den ene armen. Hvordan får de det til??

Her er årets første forsøk, dog ikke med glasur. Man må jo vente til de har blitt kalde...-og med en sulten og utålmodig smaksprøver av en mann rakk vi ikke det. Dessuten hadde jeg ikke philadelphiaost slik oppskriften krevde;)


Dette er altså noen av de inspirerende bildene fra boken. Tror det blir hyggelig å komme på hagebesøk til oss om noen mnd!

Hilsen Fru Bree:)

4 kommentarer:

C.G.T sa...

Ååååå nå ble jeg stolt her et øyeblikk!
Gleder meg til både kakebesøk, OG ikke minst omvende deg til å få et kake og bakehjerte, slik bare bakerbarnebarn og bekjente kan ha :-)

Camilla sa...

Jeg er klar for omvendelse. Men jeg tror det blir med hardt jobbing!:) Dvs MYE kakespising og kaffeslaberas utover...

C.G.T sa...

Topp for meg!!! Ikke så bra for min nye sunne og freshe livsstil! Men jeg skal være ferdigslanket i tide :-)

Alven sa...

Hei :-) Fant siden og her har jeg sittet å lest alle innleggene dine nå siste timen... du skriver så bra og jeg føler så med deg i det dere har mistet. Er selv gravid og skal ha en liten gutt om 8,5 uke med keisersnitt :-) Hvor langt er du på vei nå? Jeg er i uke 30 :-) Gutten vi venter har kanskje en mild form for ryggmargsbrokk så derfor blir fødselen i trondheim. Men der oppe er de flinke så føler vi er i de beste hender :-) Vet du hva du venter? Vi klarte ikke vente..har to jenter ifra før. Ønsker deg en riktig god uke :-) Og hit kommer jeg gjerne tilbake :-) Nydelig bilde av deg som gravid med lille emil :-)

godnattaklem ifra meg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails