torsdag 8. januar 2009

HTML-hvilket språk er det?

I kveld har jeg brukt tiden på noe jeg absolutt ikke kan! Jeg har forsøkt meg på programmering. Å redigere HTML (Lay out) krever en tålmodighet jeg trodde jeg ikke hadde og en konsentrasjon jeg måtte langt inn i meg selv for å finne. Flashback fra både notelære og mattetimene på skolen kom umiddelbart. For meg betyr det svettetokter, hodepine og alt for sammenbitte tenner.

Men jeg fikk i allefall til noe i dag... Nå har jeg ikke bare to, men tre "innleggsrader" Kjenner meg i grunn ganske stolt, jeg! Håper det ikke bare ser rotete ut, men gir mulighet til å sortere temaene litt. Vi får se hvordan det utvikler seg.

Hvis det er noen der ute som vet hvordan jeg skal få headingbildet til å bli smalere og hvordan sette inn flere bilder enn ett så er jeg utrolig takknemlig for tips!:)

5 kommentarer:

Synnøve sa...

Du har knekt html koden:))
Det har ikke jeg:(

Så fin gangen deres ble.
Ha ei fin helg:))

Carpe Diem sa...

Så flink du er.
Ang det å sett inn fleire bileter har eg tenkt at ein kan lage det først i eit bilderedigreringsprogram (wow, det var eit langt ord..) og så hente det fram til bloggbruk. Da kan du jo få dusa det ned, eller gjort noko anna fint. Men det finnes kanskje ein måte å få det rett inn?

Alven sa...

Hei igjen :-)

Så lekker gangen deres blir!
Og jeg og sliter med å lage tre rader på siden min..flink du som fant ut av det :-)

Utrolig trist å høre om gutten din!! Du må være utrolig sterk som klarer å "overleve" noe slikt...

Skulle gjerne hørt mer om venninen din sin historie...Synes det er veldig liten informasjon og finner ingen forum ang den form for ryggmargsbrokk som lillegutt eventuellt lider av....Står mye om den vanlige formen for ryggmagrsbrokk,men lite om closed og mild form. Var det det venninen din hadde? fikk de visst det før fødsel? Hvor mange oprasjoner har hun hatt? og hvor fødte hun? Mange spørsmål...beklager det...

Har du termin i april du da? Det blir kos med ei lita jente :-) Har du handlet inn mye da?
Skulle kjøpt stellekommode jeg,men usikker på om vi skal kjøpe ny eller om vi skal kjøpe på finn...

Ønsker deg en fin fredag :-)

mange klemmer ifra meg

Lilla sa...

Hei! For en søt blogg du har, kikker gjerne innom igjen :)

Ønsker deg en fin dag videre.

JK sa...

Gratulerer med 3 rader!! Det ble jo veldig fint:)
Det er moro i ettertid å gå inn på html'en å forandre avstander, hvor stor headeren skal være osv osv..det er bare å prøve seg fram, og trykke på forhåndsvis, så kan du se hvordan det ser ut på bloggen:)
Om du er fornøyd er det bare å lagre:)

Kan kanskje være greit å notere ned de størrelsene som var, før du begynner å forandre :)

Jeg er så dårlig på å forklare slike ting alså..
Håper du har det bra! Og en god helg til deg og dine :)
klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails