onsdag 23. september 2009

Det vokser og gror!


Det er ingen tvil om at den tiden flyr, og at min bitte lille store Lycke har doblet sin fødselsvekt og vel så det. Det er bare noen få dager til hun har "halvt-års dag" og tanken på det er nesten skremmende. Jeg siterer fra en replikk i Brothers and Sisthers: "Jeg tittet ned i 15 minutter, og da jeg tittet opp igjen var 15 år gått" Skummelt?? Jeg synes det.

Så det betyr bare en ting! Og det er å nyte hvert eneste sekund med barna våre. Ta masse bilder og forlenge tiden så mye som mulig...Klemme, kose og vise dem hvor uendelig glad vi er for dem. Det er fort gjort å forhaste seg og se frem til at de små kan rulle, krype, krabbe og så til slutt gå....For det neste som skjer er at de løper. Løper ut av huset og inn i sine egne selvstendige liv!

Men det er sååå lenge til! Og denne jenta har så vidt begynt å rulle til den ene siden. La det bare bli med det en stund til...

6 kommentarer:

Silje C sa...

Herlig, herlig, herlig!! Flotte bilder av deilig lubne hender og knær.. Får lyst til å sitere en gammel "tante" av meg, som når hun fikk se mine lubne lår (dvs. bilring på bilring) da jeg var liten utbrøt:"Nei, har du sett så kjekke ben!"

Vakre Lycke:-)

Irene harring sa...

Det har du rett i Camilla. Jeg tror de fleste gleder seg til barna blir større. Og når barna er blitt store, savner vi kosen det var da de var små...

Klem

Bea sa...

Ja, det er viktig å nyte hvert et sekund vi har sammen med barna.

Klem fra Bea

Laila Harring sa...

Så sant Camilla - nyt tiden og ta vare på den. Min "lykke" er en lang tynn ting på 23 år - hvor har tiden blitt av? Men, all tid har sin sjarm - veldig godt å se at det har blitt en varm, generøs og selvstendig person. Det også varmer et mors hjerte ;o).

Kos deg med din Lycke og livet forøvrig Camilla! Leser bloggen din med stor glede jeg vet du ;o)Stor klem fra Laila

Lisas hjem og skatter sa...

koselige bilder og som alltid herlig tekst :) det er som du sier viktig å nyte dagene og sette pris på den man har :)

jeg har en liten søting som for tiden er VELDIG glad i mamman sin.. hehehe, eller rettere sagt begynt å forstå at mamma blir så så utrolig glad når han sier fine ting, så her går det i:
æ æjke dæ - elsker deg :)
og
ska vi gift oss i morra, mamma? hehehe :) jammen kan han å bestikke sin mamma :)

ha en super kveld og kos deg masse fremover med lille Lycke :)

stor klem til deg!

Camilla sa...

@Silje C. Du har stadig kjekke ben! (ikke bilring på bilring);)

@Lisa Cecilie: Fantastisk!! De kan å sjarmere...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails