fredag 25. september 2009

God helg!

Da var vi kledd for helgekos i byen! Body fra Lilleba, bukse fra zara, ullsmekke fra Joha, lue fra Reima og sokker fra Name It.

Fredagen ble tilbragt på selveste Tjuvholmen og Aker Brygge. For ikke veldig lenge siden flyttet vi fra sentrum, og jammen har jeg blitt en landsens pike. Med i overkant fornuftig skotøy befant jeg meg plutselig blandt høye smørbrød og rosèvin, guccivesker og rosa skjorter.
Dresskledde menn sto å pratet og lo høyt for seg selv...-altså i en usynlig mobil.tlf. Lap-top'er og bitte bitte små katteliknende hunder var å se overalt.

Har det virkelig alltid vært så eksklusivt på "brygga"?

Etter en hyggelig lunch bar det utover Tjuvholmen og Bolette Brygge. Skulle vi gjøre kusinen min skikkelig sint da hun var liten, kalte vi henne bare Bolette. Da eksploderte hun! Ikke dårlig å ha en brygge oppkalt etter seg!;)


Tross for å være en bonde midt i Norges svar på Manhattan, har det vært en fantastisk dag. De 240 kronene det kostet å stå parkert under herligheten føltes helt greit. Det var jo planter overalt der inne(!!) og alle gulvene skinnende rene...Hadde jeg satt meg ned på alle fire ville jeg sikkert oppdaget at det luktet grønnsåpe av dem! Men så primitiv er jeg ikke, assa...

Det blir nok for mange den siste ute-pilsen denne helgen. Var du ikke en av dem jeg så i dag, kan jeg anbefale en skikkelig kosetur på Aker Brygge i morgen. Du vil nok ikke føle deg ensom!;)

Med dette ønsker jeg dere alle sammen en deilig høst-helg! (med eller uten utepils;)

2 kommentarer:

Vibeke sa...

Ahh..det hørtes ut som en herlig dag!
Også så søte snupper på tur da:-))

Ha en fiiin helg!

Klem Vibeke

Lisas hjem og skatter sa...

hihi :) koselig innlegg! Høres ut som dere kosa dere kjempemasse :O) skulle gjerne ha tatt turen til Aker brygge om den var i nærheten jeg ja.. her i Trondheim koser vi oss på lille solsiden når det er sol :) Kunne tatt en strawberry daquiri på Fridays istede for øl! ajaj, den er jammen meg god :)

søtt bilde av dere!! :O) "ut på tur, aldri sur"!

ha ei super helg! kos deg masse med snuppa di!

klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails