søndag 6. september 2009

Kjøkken-nips!

Litt kjøkken-nytt...Noe er vel vist tidligere, men det er såpass mange nye følgere på bloggen at jeg kjører et par velvalgte repriser. Blandt annet urteskiltet... Jeg er så fornøyd med disse små tavleplatene som setter prikken over i'en på en ellers så vanlig urtekrukke fra Eva Solo. De er fra Miljøgården.

Så var det endelig min tur til å fornye litt med noen bokser fra Greengate. Tast dere inn på nettsiden deres og nyt! Til jul blir det kopper og kar på ønskelisten fra nettopp Greengate:) Disse fant jeg på sommersalg på den lokale interiørbutikken nedi gata!

Mer på boks!
I alt for lang tid har brødet ligget synelig på benken som et resultat av at brødbokser ofte er store og litt sjenerende. Men her en dag kom jeg over denne boksen fra Bloomingville... -beregnet til vaskepulver som dere ser. Teksten ble vendt inn mot veggen, og vips så har jeg fått meg en ny brødboks! Det er mulig at jeg skal lete etter en fin etikett/sjablong det står "Bread" på, men det er ingen nødvendighet... Vi vet uansett hvor vi finner brødet her i huset...-i allefall de fleste av oss!;)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails