fredag 11. september 2009

Helgekos!


Ja, her er det ingen nåde. Hva er romantisk med skjelvende melkeglass og brødsmuler i sengetøyet? Om ikke hodeputen blir til frokostbord på lørdagene, så er i det minste lange deilige frokost-timer på kjøkkenet å anbefale. Rengjøring på fredag gjør alt klart og tilrettelagt for p1, scones, egg og bacon på en solrik lørdags morgen.Men når sant skal sies...-Jeg er vel ikke alene om å tilbringe den kommende helgen uten den bedre halvdelen? Mannen her i huset har i allefall pusset hagla og reist til skogs. Det er altså kommet til den ene uken i året hvor han skal bevise, i allefall ovenfor seg selv at instinkter og manndom er i sin skjønneste orden. Hvilket de selvsagt er;)


Så om det ikke blir noen fullverdig frokost med deilig pålegg og rykende ferske aviser, nyter jeg i allefall mitt rene kjøkken og en deilig kopp espresso!

God helg til dere alle sammen!

4 kommentarer:

Violetta sa...

Det er viktig å ikke bryte tradisjoner selv om man er alene, så slå til med egg og bacon i morgen du! Jeg foretrekker også frokosten servert andre steder enn i senga. Jeg må vaske meg, pusse tenner osv. uansett, så hvorfor gå til sengs igjen når jeg først er oppe? ;-)

PS) Jeg kom hjem til nyvasket hus i dag, deilig! :)

Violetta sa...

Hvis du klikker på bildet øverst i høyre kolonne kommer du rett inn :)

uniktliv sa...

Hang meg paa som fölger av bloggen din jeg .. mye fnt aa lese.

Tenner et lys i dag for din Emil<3 var sterkt aa lese for mg da jeg selv ble mamma i voksen alder noen dager före din engel i 2008
Men livet gaar videre. du er din egen styrke og heldigvis vet vi ikke hva livet gir oss.

forhaapentlig mange glade unike dager har vi igjen.

Ha en super helg:)

Sissel sa...

Heihei.
Første gang jeg er innom, men blir garanert ikke den siste. For en utrolig koselig blogg du har. Jeg ble virkelig grepet av historien din, har selv en liten Gina som er engelen vår.
Ha en finfin søndag.
Klem fra Sissel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails