onsdag 9. september 2009

Søt nostalgi!
Landcharm sin populære tallerkenhylle fant veien hjem til meg denne uken, og endelig har jeg fått satt prikken over i'en i spisestua! Benken er fra samme nettbutikk og jeg er utrolig fornøyd. Varene var godt pakket inn for å unngå transportskader og ble raskt levert. Dessuten var produktene mye finere enn jeg forventet.

På den nederste hyllen har jeg fått satt inn bilde av både Emil og Lycke i samme ramme. Ved siden av står en liten engel og passer på. Det ligger også en "kjærlighetssten" som det står "Jeg elsker deg" på.

Tallerkener er fra serien Arv til Ikea, mens glass og lyslykt er fra loppemarked.
Vil du leke med bildene som jeg har gjort her?
Last ned Photoscape.3 kommentarer:

Landcharm sa...

Hei!
Så morsomt å se. Nå så den jo riktig gammeldags ut på disse bildene. Skal ta en titt på fotoprogrammet. Ønsker deg en fin dag.

Anonym sa...

Du er så utrolig flink til å se for deg hva som passer inn og så finne de riktige tingene! Dere har fått det kjempefint i det nye gamle huset ders! Håper å kunne komme på besøk en dag og se det i real life!

Klem fra Tone B

Bea sa...

Så søtt det ble:o)

Photoscape er artig lite verktøy ja. Husker jeg var helt hekta den første tiden etter jeg fikk lastet det ned:o) Jeg har laget meg en ny header ved hjelp av photscape.

Ønsker deg og dine en trivelig helg:o)

Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails