søndag 6. september 2009

Hvem er du?

Da er det duket for en ny etikett, nemlig Høst 09. Det betyr at bloggen er et helt år gammel, og det som begynte som et forsiktig forsøk på selvterapi har utviklet seg til en morsom hobby!

Hvem er jeg nå? Først og fremst er jeg mamma til Lyckemor og englen min Emil. Jeg er min samboers kjæreste og min mammas datter. Utenom dette er jeg på god vei tilbake til å være den energiske, optimistiske og positive jenta "vi kjenner". Dessuten er jeg er utrolig nysgjerrig. Jeg bruker mye tid å google, surfe, lese, spørre og grave...-Og nå lurer jeg på hvem du er!

Når døgnet rundes av ser jeg at Mormors Have har hatt fra 50-100 eksklusive treff gjennom dagen. Antallet er ikke berusende høyt i forhold til mange andre blogger, men for meg er det flere enn jeg noen gang kunne drømme om! Noen ganger får jeg prestasjonsangst av det, men som oftest bare inspirert til å fortsette.

Det burde selvsagt ikke ha noe å si, men det hadde jo vært koselig å se hvem som har forvillet seg inn på Mormors Have og som gjør det igjen og igjen:)

Kan dere ikke legge igjen en liten hilsen da? Bare et lite "her er jeg"

Tusen takk, folkens!;)

14 kommentarer:

Pfff sa...

Mjo, jeg liker eyecandy og spesielt interiør-eyecandy. Og der kommer bloggen din inn til de grader!
Og så liker jeg godteri og muffins hehehe Og der kommer du også inn hehehe

Og så heter jeg Elin og er skikkelig shabby og dessverre ikke chic :P

Gratulerer med 1 år!!!! ;D

Laila Harring sa...

Hei Camilla...jeg er nok en av de som er innom bloggen din og jeg er så imponert....du bør jobbe og utvikle dette til noe stort...kreativ som du er! Ikke så veldig rart i grunn når jeg tenker på den sprudlene lille jenta med det røde strie håret, fregnene på nesa, klare blå øynene og det strålende smilet, som alltid hadde en hyggelig kommentar og gjorde meg glad vær gang vi møttes o)! Det er så godt å høre at du begynner å finne tilbake til denne jenta igjen og jeg gleder meg til å følge deg og din lille familie videre.

Stor klem fra Laila

Linda sa...

Psst...her er jeg ;O)
Flott blogg du har!

Ha en fin ny uke!

Landcharm sa...

Hei!
Det er så koselig her inne hos deg, så jeg kommer innom igjen.
Ha en fin dag!

Snart mamma...? sa...

Hmm... Jeg er innom bloggen din hver eneste dag fordi jeg synes den er så utrolig flott, fin og interresant!:) Først kanskje bare for å følge med på livet ditt i en tid der du ikke hadde så stort behov for meg, men for andre som var i en lignende situasjon som deg. På den måten kunne jeg følge dine "ups and downs" uten å være påtrengende og gråte sammen med deg uten at du visste det... Sakte men sikkert ser jeg at du har utviklet deg til en enda bedre Camilla (hvis mulig!)enn du en gang var, og det er jeg veldig glad for! Gratulerer med 1-årsdagen til den utrolig fine bloggen din! :) Superglad i deg, snuppa! Klem Eira

Ingrid sa...

Hei!
Jeg er her fordi jeg ble grepet av historen din... og har fulgt med på det nye svangerskapet ditt... Godt å høre at du holder på å vende tilbake til "deg selv" igjen, som du sier!

Vibeke sa...

Jeg liker så godt hvordan du skriver, og at du deler så mye av deg selv.
Du virker som ei herlig jente!
Så er vi så heldige som har to nydelige snupper som er født med kun et par dagers mellomrom, så da er det ekstra morsomt å følge med.

Gratulerer med 1 år!! Håper det det blir mange flere:-)

Heidi sa...

Hei Camilla!
Jeg er innom bloggen din av og til. Synes den har blitt så kjempefin! Takker også for gode tips til hvor finne litt spesielle barneklær. Vi har jo to snupper som er nesten like gamle:)
Grattis med ett års dagen, keep up the good work!
Klem fra Heidi:)

My book of life sa...

Til en englemamma fra en annen englemamma...

Jeg er ofte innom bloggen din. Synes du har et kjempefint hus og jeg liker stilen din veldig godt.

Mitt sommerland sa...

Jeg er sikkert en av dem som er oftest innom bloggen din...ikke så flink til å legge igjen en kommentar, men du skal vite at jeg beundrer måten du skriver på. Du er en stor inspirasjon og jeg har funnet mye trøst og glede i og titte inn her hos deg. Vi har begge mistet det mest dyrebare i livet,og det er godt å se at det er mulig og bli virkelig lykkelig igjen:)
Gratulerer med 1 år! Håper du aldri slutter og skrive:)

Camilla sa...

Så koselig å høre fra dere!! Mange nydelige ord her.. Dette var jo en fin måte å oppdage andre blogger på også dette!

Camilla sa...

@My Book of life. Hva har skjedd m bloggen din? Ser ingen poster?

Anonym sa...

Jeg husker ikke hvordan jeg havnet innom bloggen din første gangen, men jeg har fortsatt å komme hit. Du ligger under Favoritter i nettleseren, så med jevne og ujevne mellomrom tar jeg turen innom. Jeg er grepet av historien om Emil, og jeg gledet meg med dere da Emil ble storebror til Lycke. Jeg synes du skriver veldig godt, og innleggene dine er alltid så bra. Interiørmessig er vi veldig forskjellige, men jeg liker likevel å se på alle de fine bildene du tar.

T

Camilla sa...

@anonym T:) Takk for kommentaren din! Setter stor pris på det. Hyggelig med faste følgere:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails