lørdag 5. september 2009

Lilleba..-Fantastiske barneklær!

Lilleba -en innovativ og en særdeles vellykket storsatsning fra to norske kvinner!
Jeg oppdaget merket i en liten barnebutikk på Bekkestua i dag og måtte rett hjem å finne ut mer om kolleksjonen. Damene bak Lilleba har uten tvil fått mye god omtale, og det med rette. Jeg får nesten gåsehus av å lese på nettsidene deres, for disse damene får det til! En garantert fremtidig suksess! Jeg er rett og slett stolt på deres vegne! (-og småblakk frem til neste mnd!;))

Litt om Lilleba sine klær...- Alle klærne er først og frems produsert under svært gode forhold hva gjelder mennesker og miljø. Det er jo inn i tiden med økologiske klær og Lilleba svikter ikke. Her inneholder barnetøyet soya og bambus. Les mer om økofibre her.

Personlig må jeg si at tekstilene er i en fantastisk deilig kvalitet. I tillegg er designet råtøft og så enkelt at "alle" kan like det. Er du på jakt etter en skikkelig diamant av et tøystykke til babyen din, barnebarnet ditt eller bare til et barn du er ekstra glad i...Her er nettbutikken!


3 kommentarer:

Vibeke sa...

Hermine har flere pysjer derfra, og de er utrolig deilige!! Skal helt klart kjøpe mer.

Ha en fin dag.
Klem Vibeke

Kathleen sa...

Hei! Takk for tipset, jeg har jo en liten Babygutt. Så dette skal jeg virkelig sjekke ut! Bekkestua sa du? Må ta meg en tur innom neste gang jeg skal på Ikea slependen.

Hilsen Kathleen

Camilla sa...

@Kathleen. Ja, eller nettbutikken. Den fungerer kjempebra. (jadda, handlet der allerede også;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails