tirsdag 8. september 2009

Sesongstart!


Høst betyr sesongstart for alt mulig. Greys Anatomy, salgsbudsjetter, kleskolleksjoner og ikke minst trening!

Sist gang jeg rørte systematisk og kontrollert på kroppen, var for nøyaktig to år siden. Da med lille Emil i magen. Jeg husker hvor godt det var å allerede da kunne ta med sønnen min på noe som skulle gi oss begge en form for velvære. Spesielt husker jeg avspenningsstunden mot slutten av selve yogatimen hvor jeg kjente de små sparkene og bevegelsene i magen. Det var fantastisk! Det var bare vår lille hellige stund.

I dag starter en ny sesong med Yoga. Denne gangen med Lycke i armene...Man kan vel kalle det litt absurd. Men som jeg gleder meg til å gi henne denne timen bare med "oss to". Babymassasje og rolige bevegelser.

For meg selv er målet å bygge opp den svake kroppen igjen. Jeg håper på å bli sterk i ryggen og bli kvitt bekkenløsning en gang for alle. Og etter jul blir det andre boller:) Da er kroppen forhåpentligvis klar for tøffere utfordringer med både spinning og aerobic på det nye treningssenteret her i "bygda"

I kveld starter det altså! En ny og bedre kropp og sjel:)

Hva er din store sesongstart"høydare"?

2 kommentarer:

Bea sa...

hihi Jeg har selv sittet glistret til Tv for å se senong starten på Grey..... Og i går startet et nytt parti med vannaerobic på Spikkestad ungdomsskole. Deilig:o)

Klem Bea

Christine Louise sa...

Så flink du er :)
Min høststart er også trening. Meldt meg inn på SATS og skal spise sunnere. Forhåpentligvis vil dette medføre vektnedgang ;)
Ellers så ser jeg jo på Grace så klart. Og Mathias har begynt på gymlek..
Så vi har en travel høst i møte :)

Klem fra meg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails