søndag 14. februar 2010

2 årsdag♥♥


Først vil jeg gratulerer alle dere mammaer der ute, -og spesielt til dere som har barn i hjertet og kjært i minne. Gratulerer med morsdagen! Så vil jeg takke for alle nydelige ord, tanker, klemmer, lys, brev og blomster! Det har gått to år, og likevel husker dere på Emil. Det gjør meg så inderlig glad!

Dagen i dag, 14 Februar for to år siden kom lille Emil livløs til verden. Etter mange timer i fødsel og til slutt en operasjon kom den vesle kroppen til oss. Jeg husker derfor dagen som en lettere dag enn dagen før... Det føles også dagen i dag. En dag jeg har lyst til å holde rundt og klemme. En dag jeg har lyst til å være i så lenge som mulig...

Når jeg går tilbake til 14 Februar 2008 ser jeg bilder av snø som smelter på bakken. Roser som var lagt i hjerter. Fantastiske jordmødre som viet oss all deres tid. En liten gul dyne med bamser på....

14 Februar en en fin dag...Emil sin dag!

9 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Å, du skriver så vakkert om sønnen din, tårene triller her hos meg.

camillaslykke sa...

Hei, Camilla.
Er innom bloggen din ofte. du har en utrolig flott, rørende, engasjerende og vakker blogg. du skriver så fint om din sønn, Emil. som forøvrig jeg syns har et utrolig vakkert navn. forstår godt at denne dagen er både god og vond på samme tid. Du er flink til å minnes han.. Du må være en fantastisk person!
God klem fra din "navnsøster" Camilla ♥

Svitlana sa...

Ønsker dere alt godt <3 og gratulerer med 2 årsdagen!<3<3<3 Klem fra Svitlana og Thea

Lene sa...

Ja dette er lille Emil sin dag ♥

Lene ♥♥♥♥♥

mamma i nord sa...

Gode klemmer til deg på en spesiell dag. Emils 2 års dag

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så fine ord ♥

Nå har nettopp en annen Emil tatt OL-sølv, så dette ER virkelig Emils dag. ;)

*klem*

Camilla sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lisas hjem og skatter sa...

tenker på dere camilla.. du er en fantastisk og sterk mamma til dine to små, lillegutten Emil som du alltid bærer med deg i hjertet og for lille Lycke! :)

Emils dag, kunne ikke vært mer enig ♥

mamma kaller 13.02 - engledagen.. det var dagen min lillesøster "reiste" fra oss, 2 måneder gammel, for 16 år siden..

så vakker gravsteinen til Emil er, Camilla. Nydelig med den lille engelen..

stoooor tenker-på-deg-klem!!!

Beate sa...

Uff.. jeg blir helt grepet av disse Emil-innleggene dine. Kan ikke få uttrykt hvor leit det er å lese.. Fikk en sønn i august, og klarer ikke helt å tenke hvor fælt det må ha vært for dere. Jeg synes du virker utrolig tapper! Du er nok en veldig god mamma! Ønsker deg en fin uke!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails