tirsdag 23. februar 2010

Barnehagebesøk og bollekos!
Snart er det ett år siden lille Lycke kom til verden... Med et rungende skrik ga hun oss sitt første tegn på at hun var sterk, bestemt og aldeles helt nydelig! At det har gått et helt år er utrolig... Tiden har vært så rik på opplevelser, følelser og kjærlighet. Jeg har tviholdt på hvert eneste minutt, time og dag. Jeg har vært så redd for å måtte spørre meg selv om hvor tiden har blitt av... -men det trenger jeg ikke. Jeg vet eksakt hvor den har blitt av:)


Tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om...-Lycke blir ett år i april og det betyr barnehage. Etter litt frem og tilbake har vi endelig funnet et sted som vi føler oss tilfreds med. Det er ingen enkel sak å levere det mest dyrebare man har til ukjente mennesker og omgivelser, men jeg tror det skal gå bra. I dag besøkte vi nemlig den utvalgte som er en liten familiebarnehage av type steiner. Det har aldri vært noen tradisjon for verken steinerbarnehage eller steinerskole i min familie, men tanken på at datteren vår skal få servert økologisk mat og få tilbringe tiden sin i et kreativt miljø synes jeg bare er godt å tenke på.


Så i dag har jeg kjøpt økologisk rismelk for aller første gang... -må jo se hva dette dreier seg om;) Hirse og brennesle derimot får vi vente litt med. Enn så lenge koste vi oss med hjemmelagde boller i dag...-helt uøkologiske!!

6 kommentarer:

Marthe sa...

Hei, måtte bare kommentere litt her. :) Så gøy at du skal ha dattera di i en Steinerbarnehage da. Jeg jobber i en skjønner du. Stoooortrives!! :) Hun kommer sikkert til å få det kjempefint der.

Anettes drøm sa...

Barnehage er skummelt og spennende :-) Begge mine jenter har heldigvis kost seg i bhg fra første stund. Det er en god følelse at det mest dyrbare man har trives. Det er tross alt mange timer de tilbringer der. Det blir spennende med steinerbhg. Mange er fornøyd med det.
Bruker man forresten rismelk til noe spesielt? Vår eldste på 4 1/2 lurte på om jeg ikke kunne kjøpe det...
Ha en fin kveld.
Klem Anette

Anonym sa...

Lykke til med både 1 års dag og tilvenning i barnehage. Det går nok fint skal du se. Ha en fortsatt fin vinterfeireuke.
Klem.. Britt Eva

uniktliv sa...

Digger steiner barnehage/skole selv jeg.. bare så synd de er så få av de her jeg bor.

Gledelig å lese litt Lykke i hverdagen nå:)

Gjorde meg glad, å så så de bollene veldig gode ut da, eller var det muffins?
Vår skal slutte i barnehage nå 1 mai, for mange unger på for få voksne.. så heldige at dere har funnet en barnehage dere er i ett med.
Klem

Anonym sa...

Spennende med barnehagevalg, her har vi bestemt oss for en gårdsbarnehage ca 4 km fra hjemmet vårt.
Min mor eier to heløkologiske barnehager som lenge var mitt førstevalg, men med 45 min hver vei ble det i lengste laget for en liten tass syns jeg. Han er imidlertid på besøk der innimellom og elsker det virkelig, de har scener og teater, mange ulike basestasjoner, lavvo og turløyper ute, varm mat to ganger om dagen og egen kokk. Virkelig en barnehage etter mitt hjerte:)

Steinerskolen har min bror gått på (ikke barnehagen) og han stortrivdes så de har jeg også klokketro på.

Det er sannelig ikke lett når man skal ha tiltro til pass av det mest dyrebare man har, Lillebror har jo rukket å bli 14 mnd nå.

Vi søker plass fra 1. juni, jeg går jo ut i ny permisjon ganske så snart så det føles greit å ha ham hjemme til da, det kan jo hende det er fullt over alt og at vi må vente på plass til august?

Tenk at Lyckemor er 1 år, syns ikke det er lenge siden jeg fulgte graviditeten din på sidelinje i blogg og på es. Fantastisk!

Klem fra meg:)

Anonym sa...

Det er en ny epoke i livet som starter når man får barnehagebarn. Heldigvis er det slik at de aller fleste barn liker seg i barnehagen, og det er som oftest mammaene som gruer seg mest i forkant. Men så går det seg til, og plutselig har man store barnehagebarn!

Forresten, fin artikkel fra huset deres i siste nummer av Bonytt! Jeg visste at jeg hadde sett den benken det var bilde av på side 4, og da jeg kom til artikkelen skjønte jeg hvor jeg hadde sett den. :)

Ha det fint med kommende 1-årsdag!

Trine

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails