fredag 26. februar 2010

Liker du sjokolade?-snart 100 stk på FB

-Det er mange av oss! Jeg har sterke meninger om de fleste bitene til våre mest kjente og kjære sjokoladeleverandører. En gang kom jeg i snakk med en tidligere Freia-ansatt. Stakkars mann...-han måtte svare for mange av de siste årenes endringer som jeg ikke helt har klart å godta. Som for eksempel karamellkremen i Smil;i "gamledager" var den tykk og kornete og man kunne trykke den ut med fingeren... Så skjedde den fatale endring og Smil fikk Center-karamell!?! 

Mannen kunne fortelle at da amerikanerne tok over så  måtte de tilpasse sjokoladen slik at flere nasjoner kunne like den. Tydeligvis ikke en enkel sak, for man tuller ikke med sjokoladen til folk.,-Alle nasjonene har sine egne tradisjoner og smak som må ivaretas. Kompromiss altså!

     
Sammen med sterke meninger, stor fascinasjon og lidenskap har jeg også noen sjokolade-drømmer. Jeg var en av dem som ikke kunne få nok av Smash!hatter. Når Smash!bar kom ble jeg kjempeglad...Og når den stor Smash!platen kom, spiste jeg Smash! hver eneste dag... 

Men nå er jeg klar for Smash!kuler!! Små salte maiskjerner med sjokoladetrekk. Jeg vil kunne "ta en neve" med Smash! uten at det virker rart. Er dere klare for å legge press på Nidar Bergene?

Her er min nyopprettede Facebook-side:

Bli med du også:)


(Foto: Martha Stewart)

6 kommentarer:

Made in heaven sa...

mmmmm, elsker sjokolade! Og nå fikk jeg innmari lyst på sjokoladekake!!

Vibeke sa...

Hahaha, jeg må le litt av deg.
Snakk om å være glad i sjokolade da!
Jeg likte nesten ikke sjokolade før jeg ble gravid med Hermine. Da fikk jeg skikkelig dilla. Hadde "håpet" at det skulle gå over etter graviditeten, men den gang ei.. Smash er dødsgodt, så jeg joiner selvfølgelig gruppa di :o)

Ha en nydelig helg!!

Klem til deg!

Violetta sa...

Tør nesten ikke si det høyt, men det meste av sjokolade gjør meg kvalm. Sikkert født med feil type smaksløker, hehe

Anonym sa...

Jeg tror ikke liker er et dekkende ord for hvor glad jeg er i sjokolade..
Herlige bilder, jeg får frysninger på ryggen av de fristende bildene:)

Garberg Design sa...

Mmmm!Her var det mye goodies!Ha en fin kveld og en nydelig søndag imorgen, god natt! Tonje

Anonym sa...

hei, sjokoman fra nord her..

har bodd to år i DK og smaker meg nå gjennom hele hylla i butikken.. og hjelp så godt det smaker..

til jul i fjor forbarmet ei trønderpia seg over meg og sendte julemarsipan.. uten den hadde jeg ikke overlevd :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails