lørdag 6. februar 2010

Feel Free!Etter en utrolig fin uke var det veldig "riktig" å avslutte uken på Tao Health Senter i Sandvika. Et gavekort har nå ligget i vesken min siden julen 2009,-og det var på høy tid å ta det i bruk. Det er bare det at jeg ikke har helt visst hva jeg skulle velge av behandlinger.

Dessverre finnes ingen hjemmeside og i brosjyrene vises det til behandlinger som akupunktur, refleksologi, allergitesting, urtemedisin og kopping...-Nok til å skremme en enkel sjel som meg.

Men det var visst ikke verre enn å ta en telefon og si (på engelsk) at man ønsket en time massasje. Kinesisk sådan. Akkurat hva jeg ønsket meg!

Da jeg omsider kom dit måtte jeg vente en ekstra halvtime, men ble tilbudt "a free spa-treatment" så lenge. Wow, tenkte jeg. "Trenger jeg bikini..??" "No, no...-please, follow me" lo damen. Jippi!! Jeg liker både gratis og spa-treatment. Nei, noen bikini trengte jeg absolutt ikke... Spa-treatment var et enkelt fotbad i resepsjonen samt en plastkopp med grønn te!

Nå skal man ikke kimse av fotbad, for det er alltid like overraskende deilig. Den grønne teen slet jeg derimot litt mere med. Som regel glir det ned, men koppen var jo full av grønne blader!? Skal man spise dem? "No no -please, follow me" lo damen.

Inn på et bittelite, men til gjengjeld et koselig rom.  "Take off your clothes, lie on the bench and just wait for the Doctor"... Wow!! Doktor og greier!? Han kan nok sakene sine. Og etter å ha fundert vel og lenge på hvordan utrykke på en anstendig måte at jeg ikke gadd sånn fislemassasje, viste det seg at det kunne han! "Feel free to do it harder" -og vips var det magi i alle muskler og ledd.

Etter rygg, nakke, hode, hånd, mage(!?), ben og fot-massasje var timen plutselig over og "the Doctor" avsluttet med å si: "You are very calm, very very nice og very very beautyfull!!"

Jaha!? Det var jo litt rart å si,- men jeg kan vel leve med det!!

Ha en deilig Grand Prix-kveld alle sammen!;)Publiser innlegg

2 kommentarer:

C.G.T sa...

Ikke rart han sa det, når du sa: Feel free to do it harder! Man høster som man sår ;-)

Camilla sa...

Knis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails