søndag 28. februar 2010

Se min kjole...


...-som henger så fint på sine små kleshenger. For en liten stund siden kom jeg tilfeldigvis over de søte hengerne fra åhlèns og slike kjøp inspirerer til kjedelige oppgaver. Endelig har vi fått ryddet litt i skapet, men det er jo litt vemodig å måtte innse at de fleste kjolene har blitt alt for små... Hun har jo så vidt rukket å bruke dem. Ja, og noen har til og med prislappen fortsatt hengende på.

Jeg har vært veldig usikker på hva jeg skulle gjøre, men nå har jeg tatt bilde av dem fleste og lagt dem ut for salg. Til de som ønsker pent brukt/lite brukt eller ikke brukt i det hele tatt til en hyggelig penge.

Her kan du se kjolene, samt litt annet!

4 kommentarer:

Violetta sa...

At du ikke gjemmer dem? Hvem vet, kanskje det snart kommer ei ny lita snuppe til familien... :)

Camilla sa...

Hei Violetta. Jeg har lagt bort noen -de som er mest behagelig for en liten baby å bruke. Når de er så små går det mest ull her i huset. Kjoler er liksom så upraktisk. Man trenger i allefall ikke mange;)

Garberg Design sa...

Så nydelige kjoler:)Jeg ser det begynner å bli lenge siden jeg hadde en sånn liten tulle.Litt trist å tenke på, egentlig.Men idag var jeg og datteren min på skitur til stikkvannshytta og det er kjempemorsomt å ha en så stor og flink datter også. ha en fin kveld.

Violetta sa...

He-he...ja jeg ser den. Et helt batteri kjoler i størrelse 56 er nok ikke nødvendig nei ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails