mandag 1. februar 2010

Award og utfordring!

Tusen takk til Unikt Liv, som har gitt meg denne fine awarden. Med den fulgte en liten utfordring; Fortell  7  ting om deg selv. Så spennende er det nok ikke, men her er i allefall syv beskrivende ting om meg:

♥ Jeg elsker å dusje lenge i svært varmt vann. Da kobler jeg helt ut!
♥ Jeg setter pris venner som er rause med fine ord og gode klemmer. Da blir jeg så stolt og føler meg heldig!
♥ Jeg kan virkelig ikke like å bli lurt eller løyet til. Da trekker jeg meg unna med èn gang.
♥ Jeg er tålmodig, ler mye og ser noe positivt i det meste.
♥ Jeg blir litt innbitt og småsint når jeg fryser. (men ler litt av det også...)
♥ Settes ting i perspektiv, føles det aller meste som bagateller.
♥ Jeg har en liten gutt som aldri fikk sjansen til å leve, men som har lært meg alt om å faktisk gjøre det.

Ha en deilig kveld alle sammen!
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

For en nydelig setning til slutt der, Camilla.. Rørte GODE tårer på kinn av den altså:)

Ønsker dere all verdens lykke denne uken også;)

Klem fra Izabelle

Silje C sa...

Gratulerer med award! Den siste der kjenner jeg meg godt igjen i, godt sagt! Det er viktig å ta seg tid til å tenke at det livet vi lever i,som vi stresser oss igjennom er (muligens, man vet aldri..)DET livet vi har,sett pris på det!

Klem fra Silje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails