torsdag 4. februar 2010

Februar; en merkemåned!

Da er vi inne i februar måned,-siste vintermåneden. Emil sin måned! Det er godt å komme til denne tiden på året, samtidig som at det er en sår måned. Jeg tar lettere til tårene og føler et ekstra nærvær. Forstå det den som kan...

For to år siden ble det vår i Februar, mens snøen lå tettpakket samme tid i fjor. Jeg husker tilbake til alle detaljer hva gjelder vær og stemning. Også denne Februar vil jeg legge til minnet....-Vil det drypper smeltet snø fra takrennene? Vil fuglene kvitre like lystig og solen stråle like støttende? Vil lyset bli det samme og luften lukte like rent?

Jeg håper på en måte det,-at jeg kan gå tilbake i tid og kjenne på hvordan det var for to år siden... Da Emil lå i magen frem til 14 Februar.


11 kommentarer:

Lene sa...

Kjære kjære du!

Sorg er som et sår som aldri vil helt gro...
Du skriver så vakkert og jeg kjenner at jeg blir så lei meg på dine vegne. Lille vakre Emil skulle virkelig fått leve og møtt den vakre mammaen sin! Lille Emil skulle fått feiret sin 2 års dag snart, og du februar skulle vært en måned hvor du var opptatt med bursdagsforbredelser...

Jeg er selv så heldig å ha en februar gutt. Det er en måned hvor de aller første vårtegnene kommer og for meg en måned med bursdagsforbredelser. Etter å hå lest bloggen din forstår jeg hvor heldig jeg er...

Jeg håper denne måneden blir lettere for deg, enn sist februar. Jeg er sikker på at tankene dine vil gå ekstra mye til lille vakre Emil i tiden fremover... Men det er så viktig å kjenne på det. Så skriv, føl, gråt og snakk om lille Emil. Slik vil han alltid være en stor del av deg. Og lille Lycke vil få vite om den nydelige storebroren hun desverre aldri fikk møte. Men Emil han er med dere, hjertet og kroppen glemmer aldri og du vil alltid ha en helt spesiell plass i livet ditt til lille vakre Emil.

Lene ♥

Garberg Design sa...

Hei Kjære deg:)
Du skriver virkelig vakkert og det treffer meg midt i hjertet.Jeg holdt på å miste den eldste gutten min i fødsel selv, men det gikk heldigvis bra.Men jeg kjenner stadig sårhet på at det kunne gått riktig ille.Jeg kan bare tenke meg til hvordan det er for deg.

Jeg syns du viser en fantastisk styrke, ved å dele dette med andre.

Jeg føler med deg og følger deg hver dag på den fine bloggen din:)
Ha en nydelig dag, klem Tonje

uniktliv sa...

Rart du skulle skrive dette nå så tidlig i februar, for jeg kjenner at tårene presser litt på, kjenner at livet er uforklarelig og urettferdig på så mange måter.

Ble mamma selv 6 dager føre lille Emil, og har allerede bestemt meg etter at jeg har fulgt bloggen din og tenne et x tra lys for han den 14 februar. Håper det er ok for deg, fra en mamma til en annen mamma.
Tankene mine går mange ganger innom deg,for igjen se at sorg og lykke følger hverandre hånd i hånd.

Gir deg et dikt
Kan du smile gjennom tårer når din drøm blir knust til støv.
Kan du atter skimte vårer etter høstens gule løv.
Kan du glemme sorg og smerte, spott og urett hån og svik.
Uten bitterhet i ditt hjerte er du meget,meget rik.

Et dikt som for meg har betydd mye.

Camilla sa...

Tusen takk for fantastiske ord til dere alle! Jeg er så takknemlig, stolt og rørt over at dere gir meg slike kommentarer. Jeg tar dem til meg og bevarer dem tett til hjertet! Tusen takk!:)

Lykkeliten sa...

Ønsker deg en fin februar og sender mange varme tanker til deg.
Jeg forstår godt at du kjenner et spesielt nærvær denne måneden.

Tenner et lys for guttene våre i dag.

Lykkeliten

Violetta sa...

Vær glad du kjenner som du gjør. Uten kjærlighet, heller ingen sorg! Livet er ikke alltid rettferdig, og heller ikke alltid til å forstå, men vi lærer sakte men sikkert å leve med savn og minner. Alt dette gir oss noe, selv om vi ikke ser det klart med en gang. Ønsker deg en fin februar, tross såre minner. Klems

Svitlana sa...

Kjære Camilla ;)
Jeg synes du er en stark person. Kan vel ikke forestille meg hvordan er det å miste et barn men jeg føler med deg. Du skrivet så vakkert, og jeg kjenner at tårene presser litt på. Sånn skulle aldri kjedd.
Ønsker deg en kjempe fin februar !

Klem Svitlana

Bea sa...

Hei camilla

Jeg har følgt deg siden jeg startet å blogge i slutten av 2008. Og din historie har rørt meg. Jeg er selv mamma til 2 unger. Min ille Kajsa fyller 2 år 21 februar og det er kanskje derfor jeg ofte på lille Emil. Skal tenne et lys for din lille engel den 14 februar.

Klem fra Siv Beate

Elin K ♥ sa...

Hei snuppa! I år blir jo også den 14 veldig spesiell, med morsdag, Emilsdag og Valentinsdag på en gang! Det blir glede og sorg hånd i hånd. Håper gleden klarer å være dominerende på denne dagen, selv om sorgen over det som ikke ble fortsatt er stor! Det er fryktelig vanskelig å balansere det hele, og ofte styrer vi det ikke selv. Så bare la dagen bli akkurat som den blir! Og bruk dagene fremover til å reflektere og bearbeide. Det er en måte for kroppen å få ut noe av det triste, og du må jo igjennom det! Stor klem!!

Elin

Anonym sa...

Nydelig, Camilla og igjen, rørte tårer på kinn. Det blir ALDRI feil å lese om kjærlighet, verken på den ene eller andre måten:)

Klem fra Izabelle

Anettes drøm sa...

Jeg ønsker deg en fin februar. Sorgen vil jo alltid være der, men man må håpe at den blir mildere med tiden. Bloggen din får meg til å stoppe opp og tenke på hvor heldig jeg er som har to flotte jenter. Med den eldste holdt det på å gå galt under fødselen (sykehustabbe), men vi var av de heldige hvor det gikk bra til sist. Man glemmer det litt bort i hverdagen med kjas, mas og syke små.
Ha en fin helg og kos deg med Lyche.

Klem Anette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails