lørdag 6. mars 2010

Fire stuer!


Som tidligere skrevet -er jeg i en liten påskeboble. Tilstanden har slett ikke gått over, men jeg tenkte jeg kunne dele noen av bildene som ikke var med i BoNytt. Det ser stort sett likt ut, men nå med noen flere puter fra Lexington. (Jeg sparer!);)


Da vi bestemte oss for å kjøpe huset, var det sveitser-stilen som tiltrakk meg mest. Stor deilig hage, egne brygge og gå-avstand til sjøen var jo også et stort trekkplaster...-men for meg betydde sveitser hele fire stuer å innrede. Eller tre stuer og èn innendørs hage; dagligstuen, spisestuen, TVstuen og vinterhagen.

Vinterhagen i 2 etasje er altså blitt TV-stuen. Nå skal det sies at det faktisk mangler TV der, men det ligger i kortene at det kommer. I mellomtiden fungerer rommet som et ekstra gjesterom og lesestue. Rommet har en stor bokhylle, lesestol og godt lys som ikke synes på bildene. Apropos lesestol...-recliner er ikke det vakreste i verden, men du verden så godt å sitte i! I dette rommet er det comfort som gjelder!

Lillesøster, tante og verdens beste barnevakt elsker stuen og er hennes faste soverom når hun kommer på besøk. Og det er faktisk noe med rommet som er lett å like. Mulig det er den luftige følelsen med utsikt ut mot fjorden eller bare følelsen av å sitte litt i høyden. Selv er jeg utrolig fornøyd med fargevalget på panelet. En vakker lyseblå farge som gjør hele rommet spør du meg! (Vattenfall fra Fargeriket)

Dette var en liten påske-avsporing fra meg i dag...-siden det er lørdag:)
God helg!

3 kommentarer:

Silje C sa...

Favorittrom! Gleder meg til å få lov til å overnatte der.. De bildene skulle virkelig ha kommet med i reportasjen, synes jeg.

God søndag til dere alle, nyt solen!

Klem Silje

Siv Elin sa...

Ååå- vinterhage.. Heldiggris. Min store drøm... Sukk. kanskje en gang i fremtiden...

A.H sa...

Hei Camilla :)

En helt nydelig blogg du har! er stadig innom her og titter etter inspirasjon ;)

Er snart i ferd med å pusse opp barndomshjemmet mitt, et stort hus fra 80tallet - og det er ikke et lett prosjekt, da jeg liker gamledagse hus fra tidlig 1900tallet:) Men et barndomshjem har sin sjarm, så håper jeg skal klare å gjøre dette til "vår stil" :)


Hilsen Anette (mamma til Amalie på ES)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails