mandag 1. mars 2010

Velkommen Vår!Når man våkner til sol og blå himmel, null grader med potensialet til varmegrader utover dagen..;ja, da er det bare å planlegge en såkalt utedag:) Store deler av dagen vår ble tilbrakt på Ikea. (-det er jo å være ute det, ikke sant?) 

Mars-måned betyr starten på en ny vår og snart påske. Aldri før har jeg vært en stor påske-pynter, men i år skal fargene frem! Jeg skal ha påske-egg og påskeliljer, påskesjokolade og gule lys... Som dere ser har jeg allerede tjuvstartet med en fargesprakende vinterhave og lilla tulipaner.

Jeg har mange grunner til å glede meg om dagen, -og det er kanskje derfor behovet for farger er så sterkt. Vanligvis kler man seg etter humøret,-i dag innredet jeg etter det. Det synes at jeg har det godt, ikke sant?

 


Den lilla vesken er fra koziol. Utrolig praktisk,-bruker den til magasiner, vått badetøy, hageredskaper osv
Ormen er fra Greengate. Lycke fikk den av mamman til C da hun ble født. Både mor og barn elsker den!
Krus, puter og tepper er fra Ikea:)

4 kommentarer:

Violetta sa...

En herlig følelse å kunne sette pris på det man har og å føle at livet er godt :) Tror jeg må ut å kjøpe BoNytt i morgen (eller når det er det kommer ;-))

Vibeke sa...

Deilige farger!!
Jeg må huske å kjøpe Bonytt i morgen. Gleder meg til å se :o)

Ha en fin kveld.

Klem

Unknown sa...

Så utrolig friske og lekre bilder og farger! Får man ikke vårstemning av dette så vet ikke jeg:)
Jeg har ringt min kjære og bedt han kjøpe med Bonytt når han kommer hjem fra jobb, hihi;)

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Hallo Camilla. Så koselig med orme-beskrivelsen, den gjør seg jo fint på bildene også. Moro at den falt i smak. Ellers abonnerer jeg på Bonytt og så bildene fra huset allerede på onsdag når jeg fikk bladet i posten. Superlekkert da. Og LYCKE da, for ei vakker prinsesse!! Kos dere - og snart kommer våren....... og denne vårens store begivenhet! Vi sees da. Klem Ca.´s mamma!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails