onsdag 26. november 2008

Advendtstid er ventetid...

Advent er en koselig tid, synes jeg. Mange bruker desverre mye av denne tiden på mas og jag. Jeg forbinder shoppingsenterne med lange køer, rastløse fedre, slitne barn og sure mødre. Servicen bak butikkskranken er heller dårlig og det er parkeringsproblemer de fleste steder.Selv er jeg nesten ferdig med julegavene. Eller det er ikke helt riktig, men handlelisten er i allefall klar. Og jeg trenger IKKE å ta turen til noe stort varehus i år. De fleste gavene er gjennomtenkte stemningsgaver. Noe hjemmelaget og noe kjøpt. Et fint sted å handle er f.eks Bærums Verk (kan ikke si det nok ganger), Vollen og i Drøbak.
I går tok jeg turen ut til noen av de små lokale chabby-butikkene... Jeg skulle egentlig ha skruer og knotter, men endte opp med kongler og lilla lys i stedet. Her er en liten smakebit fra advendts-stua mi:) Dekorasjonen er laget i en gammel trekasse som jeg pleier å ha lys i. Alle lysene måtte over i ei tønne så lenge. Ble jo fint det også...?

2 kommentarer:

Hilde sa...

Hvor tar du det fra,tror ikke det er fra meg, hehe....
Du kan virkelig kunsten med å lage det koselig, kan føle varmen ut av bildene:)

Camilla sa...

He he... Tja, si det? Mye inspirasjon å hente i blader og i butikkene rundt omkring. Og dekorasjoner er det jo du som har vært en reser på siden jeg var liten. Har det nok litt fra deg skjønner du;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails