tirsdag 4. november 2008

Åpenhet om sorg

Etter innslaget på God Morgen Norge ser jeg at flere etterlyser mer åpenhet rundt det å miste et barn. Kanskje jeg skal dele mer av mine innerste tanker? Min første tanke om akkurat det er at det å dele tanker ut på nett kanskje er litt skummelt? Men er det mer skummelt enn å vise frem barna sine på Facebook? Jeg vet ikke, men håper at jeg kan bidra med mer åpenhet om dødfødsel og hva det innebærer. Se også www.advarsel.no som er en litt mer politisk blogg.

3 kommentarer:

Størhuset sa...

Nå har jeg lest på bloggen din, og jeg sitter med tårer i øynene, så sterkt å lese. Har tre barn selv, og min største redsel er at noe skal skje med dem. Føler så utrolig med dere som har mistet en liten gutt, så sterkt og modig av deg å skrive om dette, trenger mer åpenhet omkring dette.
Ha en god helg.

C.G.T sa...

Det er vel kanskje litt skumlere å legge ut bilder av barna sin e på facebook??!!
Tror man skal være litt skeptisk jeg, men samtiditg ikke la det styre altfor mye. Det er jo stort sett snille og gode mennesekr der ute! :-)
...heldigvis!
...men jeg meldte meg ut av fcebook jeg da, så jeg var kanskje litt mer kristisk enn vanlig til dette mediumet??!! ....så bruker jeg hejmmesiden min istedetfor :-)
Del det du vil du Camilla! Ikke så farlig det, og mange får jo utbytte av det?!

Monika sa...

Heisan - snubla inn i bloggen din - og her er eg ennda :)
Her er det mye å lese - triste og
gode tanker

Forstår at du er redd - håper at du finner roen - og alt ordner seg.

Eg har selv vert igjennom det å miste eit ufødt barn - og bli gravid rett etterpå
Husker enda kor redd eg var - og kor vanskelig kvardagen vart - pga. redsel, tunge tanker ol.
og kor glad eg vart da noen skjønte at eg trenge litt meir hjelp en vanlig - og kor glad eg vart da eg fikk det
Og kor glad eg vart da eg fikk ein nydelig perfekt gutt
Smil i dagen
Klemma fra monika

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails