fredag 14. november 2008

Et vakkert inngangsparti...

...-er en fryd for øye. Men når man er velsignet med et stor inngangsparti er det en vel så stor fare for at det blir brukt til oppbevaring. Slik så det ut tidligere i dag. Nå er stolene flyttet inn, og skal bli ferdig innen rimelig tid. Jeg tok kosten fatt og skrubbet alle stolper og gelendre. De var skikkelig møkkete og jeg bare gleder meg til høytrykkspyling og maling neste vår.


Men bak all skitten fant jeg en hvit koselig dør. Og enda bedre ble det med litt ny førjulspynt!
Granbar lukter jo heeelt vidundelig!? Jeg sto å sniffet på det i flere minutter før den ble hengt opp:)


Velkommenskiltet er kjøpt på verdens beste "shabby"-butikk MOLS

Jeg skal ha litt ved liggende på trammen også. Sånn ca her... Men det må Espen hjelpe meg med.

3 kommentarer:

Hilde sa...

Det ble jo kjempekoselig. Det er hyggelig å bli møtt med et sånt inngangsparti.
Her kan alle se at det er hjertevarme, hehe....

C.G.T sa...

Sånn ønsker jeg meg og!! Kan ha den på døren hele året vel?????

Camilla sa...

@Cat. Javisst kan man det... Men sånn rognebærkrans til jul er jo litt fint da..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails