onsdag 12. november 2008

De første julegavene er kjøpt inn!Men er det ikke slik at man bør unne seg selv litte grann også? Duftpinner har jeg hatt lyst på lenge og på Kremmerhuset fant jeg en med en moderat og deilig duft. (friskt sengetøy):)

Svibler må jeg også ha på denne tiden av året. De er helt fantastiske!! Men jeg sliter med at de avblomstrer så raskt. Hva gjør jeg feil?

Det er mye koselig julepynt i butikkene nå... Jeg får visst aldri nok!

6 kommentarer:

Hilde sa...

Hei.
Ang. sviblen skal ha lite vann, kun på røttene. Den får næring fra løken.
Lykke til.
klem

Gunhild sa...

Så mye fint! Fikk julesteming her nå :) det ligger noen utmerkelser til deg på siden min ;) klem.

Christine Louise sa...

Så fin blogg du har. Og flink du er som er begynt på julegavene. Trist å lese at du mistet gutten din. Felte en liten tåre når jeg leste det. Det blir slik når man er mamma til en gutt selv..
Ta vare på dere selv :-)

Bea sa...

hmmm må nok innom kremmerhuset snart ja.
Håper det er greit at legger deg til blogglista mi?
Synes nemlig at bloggen di er kjempe fin:o)
Ser forresten at vi bor på samme halvøya. :o)

Gamlå sa...

Heisann

De englene var bare så skjønne!!

hilsen Gamlå

lillemor sa...

Ja, er det ikke sånn at man skal unne seg selv noe innimellom:) Kjempefin blogg du har, har lest om lille emil, hadde tårer i øynene. Jeg vet ikke hva jeg skal si,for jeg aner ikke hvordan du har det. Kommer helt sikkert innom her igjen, vil jo følge med i ventetiden på den lille som skal komme:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails