onsdag 19. november 2008

Tenk at det fortsatt finnes...

...delikatessebutikker som dette! Disse bildene er tatt hos slakteren på Torshov i dag. De lager sitt eget pinnekjøtt og skårer svært høyt på diverse omtalelister. Spesielt pølsene deres er svært populære.
Deilige salater og oster. Vel, skal du ha ost finnes det mer spennende disker enn dette, men de har nå i allefall litt:)Her er det masse gode pølser å velge mellom!

Tenk å bare vandre gatelangs og nyte slike disker på rekke og rad. Kjøpe en hekto med ett eller annet du aldri har smakt før, stikke innom en blomsterhandel og kjøpe en stor bukett Georginer, snuse rundt i en gammel bokhandel som har spesialisert seg på Shakespeare kanskje litt sånn for stemningens skyld..., for så å raske med seg en kopp nylaget kakao fra den hyggelige damen på hjørnet.


I Hurum der jeg bor kunne det vært morro å lage en drømmeby. I dag består sentrum av ikke mindre enn syv spisesteder. Det som er helt "fantastisk" er jo at så og si samtlige serverer det samme. Nemlig kebab og hamburger. Jeg skulle så gjerne ha revet alt av store bygg fra etterkrigstiden og etablert et koselig sentrum med små spesial-filialer. En liten gågate og med et sjarmerende torg. En slakter som dette ville blandt annet få en plass i denne drømmebyen:)

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails