lørdag 8. november 2008

Kveldskos!Etter en relativt tøff uke er det endelig helg og tid for ro i heimen.
En bolledeig står til heving (med god hjelp av varmen fra ovnen) Den hvite krakken er forøverig kjøpt på bruktbutikk til 50,- De selges også rundt omkring i interiørbutikkene, dog til mange ganger av denne prisen.Det er at par ting som forutsetter kos i gammelt hus... Varme, varme og atter varme! Jeg er veldig fornøyd med den nyinnkjøpte vedkurven. (fra Verket Interiør) Et fullt vedskjul, masse strikketepper og ullsokker er rett og slett helt nødvendig.

Så var endelig min stund kommet. Deilig kringle med mandelfyll og en god kopp te med honning. Og siste utgave av Vakre Hjem selvfølgelig! Ha en riktig god helg:)
4 kommentarer:

Olstad sa...

Nå har jeg lest denne bloggen som jeg fant på NIB i dag og den gjorde sterkt inntrykk på meg.

Særlig inlegget under med sorg og glede hånd i hånd. Håper du har det bra. Det var hyggelig at du kjente spiren din.

Så flott hus du har og som du skriver ved og varme er nødvendig i gamle hus. Vi bor også i ett gammelt hus men holder på å renovere enda.

Tulip sa...

Å det så koselig ut.

Så rørende og sterkt å lese dine tanker om å miste et lite barn. Som du skriver er dette noe ingen andre vil kunne forstå fullt ut, om en ikke har opplevd det selv. En kan selvsagt tenke seg det selv, men uten å ha opplevd det tror jeg ikke vi klarer å forestille oss den smerten og tomheten som vil følge en resten av livet.

Takk for fine tanker og ord om så viktige ting!!

Bakketun sa...

Så koselig med fyr i peisen :)
Den kringla så utrolig god ut....

Klem

Ingrid sa...

Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din.. mens tårene har rent nedover kinnene mine. Det er tøft av deg å dele dette med andre... og sikkert en slags terapi i å skrive om det også. Du har gått gjennom noe som ingen kan forestille seg, uten å ha vært der selv... Skjønner at det er både og å kjenne på et nytt liv som vokser fram, når redselen fra den forrige opplevelsen henter deg inn... Men du må våge å ha tro på at det denne gangen skal gå bra! :) Jeg har bedt en bønn for dere nå... Klem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails