lørdag 8. november 2008

TV2 belyser saker som omhandler dødfødsel!

Da jeg begynte å google "dødfødsel" i media for et halvt år siden var det ikke mye å finne. Men bare i løpet av den siste mnd har TV2 flere ganger belyst temaet på en svært god måte. Personlig synes jeg det er utrolig bra. I tillegg har jeg fått meg en ny nyhetskanal. DB og VG appelerer ikke lenger...Nyhetene til tv2 på nett kan jeg derimot anbefale!

Vil også dele dette med dere:

Mange dødfødsler kan unngås

7 kommentarer:

Bea sa...

Uff så trist. Sitter nå med tårer i mine øynene. For 3 år siden fødte bestevenninnen min en nydelig liten gutt som aldri fikk leve. Får bare så lyst til å gi deg en stor trøste klem.

Bea sa...

Så trist. Sitter nå med tårer i øynene. Får så lyst til å gi deg en stor trøste klem.
For 3 år siden fødte bestevenninnen min en nydelig liten gutt som aldri fikk se lyset. Og det er noe av det vanskeligste jeg har vært med på. Og ikke vet jeg hvordan min venninne klarte å komme seg igjennom det... Bare tanken på å miste en av mine barn får magen min til vrenge seg. Ekstra sterkt er det å lese om lille Emil siden min lille prinsesse ble født 21 feb.

Du har min sterkeste med følelse.

Emmas Verden sa...

Hei :)
Har lest bloggen din,og sitter igjen med mange tanker..Tenker mest på dere og hva dere har vært gjennom.Kan ikke sette meg inn i
deres situasjon,men føler veldig med dere..Ønsker dere alt godt og sender en varm klem til deg :)
Anne

Fabrikken sa...

Hei
For en utrolig flott blogg du har. Får klump i halsen her jeg sitter og leser. Godt å se at du finner de små gledene også i livet, selv om sorgen sikkert overskgygger mye enda.

Jeg har lagt deg til i blogglista mi, for her vil jeg komme ofte innom.

Ha en fin søndag
Stooooor klem fra nr. 5

Tulip sa...

Jeg er så glad du evner å se de små lyspunktene i livet etter å ha opplevd noe slikt.
Det står det respekt av!

ha en god dag!
klem

Bakketun sa...

Det ligger forresten en liten utfordring til deg i bloggen min

Ha en fin dag:)
Klem

Stjernebarna sa...

hei vennen:-) har en award liggende til deg på bloggen min.håper alt står bra til med deg:-)

ha en fin uke.

klemz Randi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails