fredag 14. november 2008

Hjemmelaget julelikør!
Ja, nå er den endelig ferdig!! Og her er det endelige resultatet. Den ene er en ren kirsebærlikør, mens den andre er en blanding av kirsebær, moreller, bringebær, rips, kanelstang og nellik. Jeg har så vidt smakt og synes den sistnevnte er aller best. Dette blir bl.annet en fin 80 årsgave til Mormor. Hun fyller år neste torsdag...


Flaskene er kjøpt på Jernia og etikettene er fra Ponduro hobby. På sistnevnte butikk er det jammen mye spennende! Jeg tror jeg skal bli litt fingernem etterhvert:)

Vi bare tipse dere om en liten ting. På MOLS (som ikke har en egen hjemmeside ennå) finner dere jule evangeliet på latin til bare 10,- Rammen er fra Lisbet Dahl.

8 kommentarer:

Fabrikken sa...

Mmm, det så kjempegodt ut, og jeg liker ikke likør, hihi :) Også så koselig inngangsparti dere har...veldig stemningsfullt med de lysene. Takk for tips :)

Klem fra nr. 5

Ingrid sa...

Så koselig det var ved inngangen dere! Dekorativt med den kransen og skiltet!
Hjemmlaget likør så jo så juletet ut da... Koselig å kunne lage ting selv!
Det juleevangeliet har jeg også.. det var dekor rundt en sammenrullet invitasjon til julebord som jeg fikk. Koselig.. God helg! :)

Hilde sa...

Mormor kommer til å bli kjempeglad. Lenge siden hun har smakt hjemmelaget likør.
Jeg har smakt på den jeg også, deilig.
mamma

Stjernebarna sa...

så fint ingangsparti dere har.skikkelig misunnelig.vårt er bare ett lite høl:-( hjemmelaget julelikør i gave må jo bli bra:-) vi skal til min mormor i 70 års dag i morgen,jeg har lagd en pute,dekorert et lys og lagd et kort til henne(skal legge ut innlegg om det senere:-) og for all del bare si fra om du hadde kunnet fått tak i det juleevangeliet til meg neste gang du er i nærheten av den butikken(har ikke anelse om hvor den befinner seg,men har veldig lyst på det:-)

ha en fin helg:-)

klemz fra Randi

Camilla sa...

@Randi. Så klart jeg kan!! MOLS ligger i Sandvika. (litt langt fra deg..) Skal tenke på det neste gang jeg er der;)

pepperkverna sa...

Julelikør er hyggelig! Hva har du i den? Hege

Stjernebarna sa...

takk takk:-) det er supert:-) ha ei fin uke

Randi

Camilla sa...

@pepperkverna. Ikke såmye annet enn sprit 60% og sukker. Men den med bringebær er det jo litt mer "snacks" i. Alt står på bloggen... Men neste gang vil jeg bruke 40% og kanskje litt appelsinlikør? Prøvd det?? Synes det ble litt markant spritsmak.

Mormor ble veldig fornøyd. Hun fikk også et halvt års abonnement av "Hjemmet" Ypperlig til en dame som har alt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails