onsdag 12. november 2008

Se hva jeg har fått!!

Jeg har fått award!! Snille Randi bak bloggen Tulla i skogen har gitt meg denne:
Er den ikke fin??;)Sender den videre til:

Lavendelheimen

Bakketun

Elviras Hus

Hjertelig

Ingrids blogg

Snippznute

3 kommentarer:

Gunhild sa...

Tusen takk skal du ha, Camilla! Det satte jeg stor pris på :) Artig at vi deler samme gleden over honning hehe!
Jeg vil bare si at jeg synes det er flott at du er åpen om sorgen din og det du går gjennom- det ligger nok mye terapi i det, samtidig med at andre i samme situasjon kan finne trøst i det å dele det som er tungt og vanskelig. Vårt fadderbarn er her bare på lånt tid... så jeg har mange tanker selv om barn og døden og alt som følger med det... Jeg synes det er flott du setter ord på det som er vanskelig.
Varm klem igjen fra Lavendelheimen :)

www.hjertelig.blogg.no sa...

OJ! Tusen takk:) Dette er nytt for meg... Jeg ble så glad. Tusen takk søte du:)

Klem Frk. H

Karoline sa...

Gratulerer med awarden<3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails