mandag 12. januar 2009

Stramme linjer i et shabby hjem...

Om det da blir gjennomført? Tja, nei det er det nok ikke. Men det blir litt mer "personlig" og variert. Selv kunne jeg aldri klart å holde èn stil gjennom alle rom og etasjer. Det er jeg for rastløs til. Dessuten skiftes trendene ut i butikkene like ofte som jeg skifter truser, så det ville blitt både dyrt og tidkrevende å holde følge.

Om Rosendahl og Eva Solo gjør heimen mer personlig stiller jeg meg tvilende til, men mange av produktene er geniale. Jeg prøver å holde meg unna de mest vanlige masseproduksjonene, men her er noen av mine favoritter. Dessuten: Kjører man en shabby og litt romantisk stil, er det greit å stramme opp litt i kantene. Det bor jo tross alt en mann her også:)

Hvilke designprodukter står ditt hjerte nærmest?
.

Kjøkkenskapene mine bærer nok preg av at jeg jobber med kjøkkendesign til daglig. Denne cookwear-serien Tools fra iittala liker jeg veldig godt. Ok, den er kostbar, men du verden den tar seg godt ut på en lekker induksjonstopp!

Aaltovasen kjenner de fleste til. I fjor kom iittala ut med en svart variant. Den er nydelig med hvite tulipaner på det svarte stuebordet!

Kitchen Aid-blender er det mange oss som har anskaffet oss. Den har en sterk motor, og er lekker på kjøkkenbenken. Jeg må innrømme at den brukes mer på sommerhalvåret enn vinterhalvåret....

Jeg er en sylfersk Steltonkanne-eier. Fikk "matt hvit" av mamma til jul, og jeg eeeelsker den! Gode gamle TV kanna! Kannen til Eva Solo er nå permittert grunnet varmelekk!

Det er ikke så mange som er kjent med dette bestikket til til iittala. Artik er det fineste bestikket jeg vet om-og jeg har sett MYE bestikk! Var redd min samboer skulle få litt hetta av de runde håndtakene, men har ikke nevnt det med ett ord! ;) Det ER godt å holde i!

Denne mesteren skal jeg ikke skryte på meg. Noe må man jo ønske seg til bryllupet også, ikke sant?... Men den er hjertelig velkommen!

Denne kan jeg heller ikke skryte på meg. Men jeg har så lyst på den! Samboeren sier sjelden "Nei" Men her stopper det visst litt opp. Han kan ikke fordra skjell-lampa, som han så fint kaller den. Jeg mener den hadde blitt veldig fin her i stua altså!

Hva synes dere om kjelen til Claesson Koivisto Rune? Den er utrolig "handy" Lett å helde av, og tykk bunn. Synes den er fin å kombinere med Tools-serien. (og så er den jo litt rimeligere og)

Og her er det neste tilskuddet. Jeg får den i neste uke! Cant wait;)

6 kommentarer:

Lilla sa...

Hei, så koselig du skriver om barndomsminner! Jeg kan også huske, farger, lukt og atmosfæren..

Jeg selger kjøkken ja, og du inventaret til kjøkken og litt til skjønner jeg, så spennende! Klarer du å begrense innkjøpet da..? Der hadde nok jeg slitt litt :o)

Design favoritt...oi, mange å velge mellom, men her hjemme er det et virvarr av stiler, nytt og gammelt om hverandre.Vår egen design, he he.

Ha en fin kveld :)

Ann Helen sa...

Å, så moro å få kaffemaskin:)
Morsomt innlegg også! Jeg er veldig glad i VIPP spannet mitt, jeg da! Og Stelton kannen som deg. Rørøspleddet er også fint, og hmm, har jeg ikke mer mon tro? ;-) Ønsker meg Dualit vannkoker og Kitchen aid kjøekkenmaskin også:)
Ha en god uke!

Anonym sa...

Gled deg til kaffemaskinen kommer. Jeg kunne ikke ha klart meg uten min. Fantastisk god kaffe :-)

Camilla sa...

@Fru Pink: Den vannkokeren ønsker jeg meg og. Har mixmasteren og er kjempefornøyd. Goood kvalitet.

@Ina. Ja, ikke sant? Alltid fersk kaffe. Solgte min gamle Francis Francis. Synes den ble for tungvind. Men denne er super-enkel!

Camilla sa...

@Lilla. Virker gøy å selge kjøkken. Tross for at jeg blir litt svett av å tegne kjøkken på Ikea-programmet. Morro nåar man får det til da. Gleder meg enormt til å pusse opp kjøkkenet her.

Gunhild sa...

Er også glad i kjøkkendesign! Vi giftet oss i sommer og da kom Kitchen Aid kjøkkenmaskin i hus :) Har også Stelton kannen og er veldig fornøyd med den. Le Creuset gryta mi! Akkurat som at maten blir litt ekstra god bare fordi jeg lager den i den gryta hehe... Har en Dualit mixmaster, men den blir ikke så mye brukt lengre siden jeg fikk kjøkkenmaskin. Og så er jeg kjempeglad i den lille vispen til Nigella Lawson! Supergod liten sak :D hmm... ble inspirert til eget innlegg her nå, jeg er nok en kjempematerialist når det kommer til ting som det her hehe ;) ha en super dag! Klemmer fra Gunhild.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails