søndag 20. september 2009

Mitt fineste Glansbilde!

I redsel for å miste det virkelige bilde av Emil i mitt hode, har jeg funnet frem det klareste og beste bilde vi hadde liggende. Til min største fortvilelse var det så mange elementer i bildet som jeg syntes var forstyrrende og ødeleggende. Jeg følte rett og slett ikke for ha det fremme. Dessuten ønsket jeg meg et bilde i farger, siden jeg begynte å få et "sort/hvitt"-bilde av han i minnet mitt.

For en liten tid tilbake ble jeg tipset om Glansbilde.no som bl.annet skulle kunne redigere og reparer fotografier.
Både nysgjerrig og litt skeptisk tok jeg kontakt med nettsiden og spurte om de ville hjelpe meg. Tenk hvis de ikke kunne gjøre bilde til det bedre... Men resultatet ble over all forventning og endelig har jeg et klart og tydelig bilde av gutten min i glass og ramme. Utlagt bilde er selvredigert og bare en bitteliten del av et stort helhetlig bilde.


Viktig med minner
De sa nemlig på sykehuset at det var lurt å ta bilder. Masse bilder... Men vi forstod virkelig ikke hvor viktig det faktisk skulle vise seg å være. Jeg syntes det tvert imot virket dumt å ta bilder av den lille kroppen. Kanskje til og med litt respektløst... "Der titter han ned på sin egen kropp, hvor mor og far knipser til det uendelige..." Nei, den tanken klarte jeg ikke. Jeg ville bare at han skulle få ro og fred.

Men i dag er det mitt aller største anger. Jeg skulle tatt detaljbilder fra alle vinkler, for man får faktisk aldri for mange bilde-minner. Så klart jeg skulle ønske at vi klippet av og tok vare på litt av håret hans, vi burde spurt om å få med teppet hans hjem, om vi kunne få badet han og fått gitt han en smokk...

Men midt oppi alle tankene om hva vi skulle ønske og burde ha gjort, kan jeg nå gå bort til det lille bilde på veggen og smile mot verdens nydeligste gutt som ligger der så fredelig, ren og klar.
Stor takk til Glansbilde.no

10 kommentarer:

Vibeke sa...

To nydelige små hender. Utrolig vakkert bilde!
Så bra at du fikk fikset på bildet av Emil. Det betyr nok mye for deg.
Klem til deg fra meg:-)

Camilla sa...

@Vibeke. Tusen takk! Ja, det betyr mer enn man kanskje skulle tro.:) Men du vet!

Lisas hjem og skatter sa...

Takk for at du deler en liten bit av Emil med oss.. vakre hender små.. Ta vare på alle kjære minner.. han vil for alltid følge deg i hjertet ditt! skjønner at du sitter med mange tanker om hva du burde ha gjort og ikke.. slik er det med alt i livet! Men, i en slik situasjon tanker man ikke klart i det heletatt..

Ett vakkert bilde var det i alle fall :) kjempeglad for at du fikk ordnet bildet!!!

stor klem til deg!!!

Pfff sa...

<3 Ti små pianovakre fingre :) Perfekt detaljbilde! Skal sjekke ut glansbilde.no, for det var absolutt ikke en dum idè!

Elin K sa...

Det er synd man ikke vet, før etterpå hvor viktig alle de små tingene likevel er. Men du må huske at du gjorde det rette likevel. Du gjorde det av respekt for han. Jeg har de samme tankene, selv om jeg har masse bilder, skulle gjerne hatt flere av mer enn bare selve ansiktet. Hender og føtter, men som deg, jeg ville la han få fred. Ikke mase for mye med han. Uansett, utrolig godt at du har dette gode bildet av lille Emil. klem

Noatunfrua sa...

hei..
Tusen takk for hilsen hos meg! Det var veldig koselig av deg å legge igjen et spor! Det gjør meg så glad :)

Så ufattelig trist det var å lese om lille engelen din... Det er nok alltid ting man ville gjort annerledes om man bare hadde fått en sjanse til, men det viktigste er å ta vare på de minnene man faktisk har. Og det har du gjort med dette nydelige glansbildet ditt!

Klem fra meg til deg!

Siv Elin sa...

Klem... For bildene er det vi har når minnene føles svake....

Solveig sa...

Hei:)
Er utrolig rørt over din historie!
Du har gått igjennom noe som de fleste av oss ikke kan forestille seg. Midt oppi det hele da det skjedde så er det ikke rart du ikke tenkte på slike ting. Derfor er det godt du nå har fått ordnet med dette bildet av Emil engelen deres:) Det må være utrolig godt å få et fint bilde av ham på veggen!
Stor klem fra meg:)

Silje C sa...

Vakkert, Camilla!
Hvis det kan være en fattig trøst, så kan man aldri få nok, aldri.. Vi tok bilder av Mille i massevis, men allikevel føles det ikke "nok".. Og hvorfor tok vi ikke en lokk av håret hennes? Hvorfor beholdt vi ikke ett klesplagg hun hadde hatt på seg? Hvorfor, hvorfor..

Det viktigste er nok bildet vi har av englene våre i hjertet vårt, og følelsen av dem.. og for dem!

Sissel sa...

...vakre små hender av en vakker sønn.
Etter som hverdagen kommer og fargene av minnet forsvinner, er det godt å ha et bilde å smile til.
Jeg laget et album av Gina, som etter år nå er veldig slitt, men synes enda jeg kan kjenne luktene av Min engel når jeg tar det fram.. ikke så mange bildene vi har men veldig verdifulle for at livet går videre og bringer solskinn og glede inn i hverdagen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails